Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Колин Фарел неузнаваем като китоловец-психопат (ВИДЕО)

Мултимедия

Колин Фарел неузнаваем като китоловец-психопат (ВИДЕО)

Актьорът се хранел по 8 пъти на ден, за да успее да влезе в ролята

Колин Фарел е неузнаваем в нова роля. Той си партнира с Джак О'Конъл в новия сериал „Северни води“, базиран на едноименния роман на Иън Макгуайър.

Сериалът разказва историята на китоловна лодка от 19-ти век, плаваща в Арктика с убиец на борда. Действието се развива във Великобритания и водите на Арктика пред 1859.

Сериалът ни разказва историята на Патрик Съмнър (О'Конъл), бивш военен хирург, който се подвизава като лекар на кораба по време на арктичната китоловна експедиция. На кораба той среща майстора на харпуна - Хенри Дракс (Фарел), убиец, чиято липса на морал му помага да оцелее в бруталната реалност в света.

По-голямата част от снимките са протекли на север от архипелага Свалбард, като актьорският състав и екипажът почти през цялото време са били във водите на Северния ледовит океан.

За да претвори огромната фигура на своя герой Дракс, Колин Фарел е вдигал големи тежести и е увеличил храненията си до 8 на ден. Той не се е консултирал с треньор, а е създал свой собствен режим, след като проучил стари снимки на викториански боксьори и докери.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати