Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Разхищение: Протестиращи мятаха пъдпъдъчи яйца по МС (СНИМКИ)

Мултимедия

Разхищение: Протестиращи мятаха пъдпъдъчи яйца по МС (СНИМКИ)

Пъдпъдъчи яйца полетяха към Министерски съвет в петък вечерта. За проявата на протестиращите бяха изпочупени стотици мини яйца, които са  деликатес и излизат значително по-скъпи от обикновените.

„Целете сградата на онзи пъдпъдък, а не полицаите. Яйцата са за „благодарност“ за опита да ни се запушат устите“, обяви Арман Бабикян.

В търговската мрежа цената на едно яйчице е около 20 ст., но дори при покупка на едро от производител не пада под 15 ст. Дори при най-оптимистичните сметки за хепънинга са били изхарчени стотици левове.

Снимки: БГНЕС  


Коментари (6)

кесо Друго не можеше и да се очаква. Не върви отрочетата на червената олигархия и червената номенклатура да мятат като "простосмъртните" най-прозаични кокоши яйца. Това ще е под нивото на една 75 годишна комунистическа "аристокрация".
25.07.2020 09:37 / Отговор
Джедай Тотю Тези пъдпъдъчи яйца ще им излязат през носа на шлякатарниците Минетков, Хаджи Нено и Орангутанян! Всички ги видяха колко струват! Нали пропищяха орталъка, че се борят за свободи, за работа за безработните, за мизеруващите – колко били нещастни и т. н., и т. н.? Ами като толкова са се загрижили за мизеруващите, да бяха дали пъдпъдъчите яйца в кухнята на някой старчески дом или за децата в приюта на отец Иван в Нови хан! Ама не, ще демонстрираме колко сме нагли, ненаяли се, ненапили се, неналапали се с власт, пари, привилегии, за които смятаме, че са ни дадени от Бога и сме абонирани за тях, както беше абониран бащата на алкохолика Минетков – придворния скулптор, чийто „шедьоври“ красят двора на къщата на правешкия цървул! Това ли е протеста, това ли са протестиращите, това ли са мизеруващите, борещи се за хляб? Изроди! Следващия път с какво ще замеряте – със скариди ли?
25.07.2020 18:52 / Отговор
biblio Браво Джедай, браво Тотю! Напишиим го това дето тук си го написал в профилите на Фейсбук, та да го прочетат лично Минетков, Хаджи Нено и Орангутанян.
26.07.2020 02:00
чичо Том Напънала се протестиращата квачка и измътила каквото можала,другия път памперсите ще бъдете снабдени с яйца от колибри и накрая ще Ви ръгнем по едно яйце от щраус и да не ставате от полога докато не го измътите.Сега ще сезираме защитниците на животни и да връчат акт заради изстъпления над бедните животинки и да поискат отговорност от "Тримата глупаци"-имайки предвид отровното трио.Тази вечер се уверихте ,че Бог забавя но не забравя и следващия път по кратуните прости.Вонящия на джибри каменоделец на надгробни плочи Минетков ,понеже не му се отдава да прави изкуство ,ще го поставим между камъните на червения до кости придворен скулптор. Миризливия БАБАкаун -армени боку нах Ереван без билет за връщане ,а некадърното уж адвокатче на стаж на портала на Съдебната палата ако успее да научи малко от малко занаята за писар в адвокатурата. Лупи,трудка терористката,пинокио и вся остальная -"Ал палто гит"
25.07.2020 21:40 / Отговор
Хахаха АБЕ ТРОЛОВЕ ТОЛКОВА СТЕ ТЪПИ С ТЕЯ ПАРИ ДЕТО ВИ ДАВАТ СВЕЩИ ДА СИ КУПИТЕ
26.07.2020 07:02 / Отговор
гражданин ДО ХАХАХО ТИ за свещите недей да мислиш за това имат грижа близките,но ти да си купиш един водомер с дистанционно отчитане ,за да може по всяко време да знаеш колко си гола вода.Понеже тиолкова Ви е багажа ,когато Ви пишат истината много боли, но когато псувате и издевателствате срещу беззащитни хора и сте тълпа сте много смели.Умните хора са повече от Вас.
26.07.2020 08:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема