Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Сериалът „Домът на дракона“ с първи тийзър

Мултимедия

Сериалът „Домът на дракона“ с първи тийзър

Снимка:

Сюжетът ни връща 200 години преди „Игра на тронове“

Появи се първият официален тийзър на сериала „Домът на дракона“ с български субтитри. Сериалът е направен по книгата „Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сюжет се развива 200 години преди събитията от „Игра на тронове“ и разказва историята на Дом Таргариен.

Сериалът ще е първият от многото различни продължения и spinoff-и на „Игра на тронове“, които HBO замислят. Историята в „Домът на дракона“ се развива три поколения преди Денерис да се роди, когато нейното семейство царува над Вестерос основно заради повелителството си над драконите.

Раздор вътре в дома, обаче, заплашва трона, а както винаги и други претенденти за властта са наблизо. Трите дракона на Денерис ще избледнеят в сравнение с потвърдените 17 дракона, които ни чакат в „Домът на дракона“, за да помагат на семейството да запази властта си.

Тийзърът включва първите официални кадри от дългоочаквания сериал с вече обявените актьори.

Писателят Джордж Р. Р. Мартин е и изпълнителен продуцент на сериала, Роналд Кондал изпълнява същите длъжности плюс тази на сценарист, а Мигел Сапочник е режисьор.

В краткото промо на сериала виждаме някои от основните персонажи, които ще движат историята в „Домът на дракона“ - Демон и Ренира Таргариен (Мат Смит и Ема Д'Арси), Алисент Хайтауър (Оливия Кук) и Корлис Веларион (Стив Тусант).

За момента няма обявена премиерна дата, но се очаква сериалът да се появи по НВО догодина.  


Топ новини

виж още

Актуална тема