Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Къмпинг Градина”: Инцидентът с битото момче не е станал на наша територия

Общество

„Къмпинг Градина”: Инцидентът с битото момче не е станал на наша територия

Къмпинг Градина: Инцидентът с битото момче не е станал на наша територия - Tribune.bg
Снимка:

„Къмпинг Градина” официално се разграничи и заяви, че инцидентът с пребитото момче, който стана широкоизвестен през последните седмици, не се е случил на територията на къмпинга.

„Къмпинг Градина” е най-старият къмпинг в България и се намира в най-северната част на местността “Градина” – много далеч от „Кайт бар”, където всъщност инцидентът се е случил. В този смисъл е неправилно и некоректно да се съобщава, че инцидентът е бил на „Къмпинг Градина”. Всеки може да провери истинността на това твърдение чрез справка за разположението на “Кайт бар” и “Къмпинг Градина” – двете са далеч едно от друго и нямат нищо общо помежду си“, заявяват в позицията си от къмпинга.

Те молят представители на медиите, институциите и всички засегнати лица, когато говорят за иницидента, да вземат предвид коректната фактология в интерес на аудиторията и правилното разрешаване на случая.

„Къмпинг Градина” осъжда категорично подобни прояви на насилие, пишат те в заключение на позицията.

Припомняме, че момче беше пребито от служител на изпитателен срок от 4 РУ в Бургас, на 21 години. Побоят се случи в заведение на плажа, където потърпевшият Владимир Радев се забавлявал с приятели. Причина за атаката по думите му станало парче пица, което било бутнато на земята неволно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати