Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. 2022 може да звучи като 99 милиона евро

Общество

2022 може да звучи като 99 милиона евро

2022 може да звучи като 99 милиона евро - Tribune.bg
Снимка:

Градовете блестят, снегът покрива пътищата, коледните звън и атмосфера озвучават дните и като, че ли настроението не може да стане по-празнично. Оказва се, обаче, че по всяка вероятност няколко месеца ни делят от това България да се присъедини към голямата надпревара, позната като EuroJackpot. Лотарийната игра е известна на мнозина и историите за изпробване на късмета по време на ваканция, не са една и две.

Прогнозите са, че играта, популярна в 17 държави, ще стане достъпна и у нас през пролетта на следващата година. Това означава, че към 65-тата годишна история на Българския Спортен Тотализатор ще бъдат добавена нова глава - тази, на България като участник в EuroJackpot. По-високите приходи, означават автоматично и по-високи суми, отделяни за спорта, културата и образованието в България. Българският Спортен Тотализатор продължава да е един от основните участници във финансирането на тези направления, като всеки успех, медал и постижение се приемат с огромна гордост и радост.

През последните две години, Българският Спортен Тотализатор е обърнал тенденцията и предприятието регистрира огромен ръст на печалбите от много години насам. За сравнение, само в периода 2020-2021, е отбелязан 20% ръст, а оборотът се равнява на 300 милиона лева. Значими са предстоящи събития, 2022 година ще бъде наистина интересна – задават се фестивали, спортни събития и разбира се - грандиозното представяне на българските спортисти по време на Олимпиадата в Пекин. Наистина е от особено голямо значение, когато правим ретроспекция, да си спомним за добрите моменти, за да заредим предстоящите 12 месеца с много позитивни очаквания и също толкова добре структурирани планове.

А фактът, че джакпотът в 99-ти тираж на играта “Тото 2 – 6/49” се очаква да достигне 4 500 000 също е доста обнадеждаващ. Оказва се, че през изминалата седмица, цели 12 щастливци са уцелили 5 от 6-те печеливши числа, като този късмет е донесъл на всеки тях парична награди от над 4000 лв. Трябва да признаем, че големите награди обаче са били за тези, които са заложили на играта “Тото 2 – 5/35” - и в 97-ми, и в 98-ми тираж има по двама печеливши, като общата спечелена сума от тях е 57 720 лева. Второто теглене на 97-ми тираж на играта също показа, че има още четирима, спечелили по  6854 лева, но 98-ми тираж демонстрира, че може да е още по-щедър с една печалба от 30 303 лева! Годината все още не е свършила, така, че само този, който играе - има шанс да спечели!

Късмет!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети