Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. 3-месечно бебе се нуждае спешно от средства за животоспасяваща трансплантация

Общество

3-месечно бебе се нуждае спешно от средства за животоспасяваща трансплантация

3-месечно бебе се нуждае спешно от средства за животоспасяваща трансплантация - Tribune.bg
Снимка:

Анди е диагностициран с рядко вродено заболяване, а лекарите му дават около месец живот

Бебе на 3 месеца се нуждае спешно от средства за животоспасяваща чернодробна трансплантация. Преди месец Анди е диагностициран с рядко вродено заболяване – атрезия на жлъчните пътища или билиарна атрезия. Без лекарска намеса децата с тази диагноза обикновено живеят до година или две, пише bTV.

При Анди още преди месец е открита цироза, което прави състоянието му изключително критично. През последната седмица болестта се е развила много бързо и лекарите му дават около месец живот.

Родителите на бебето са се свързали с болница в Германия, откъдето са заявили, че имат готовност да извършат чернодробната трансплантация. Бащата и майката могат да бъдат донори.
За трансплантацията са нужни близо 165 000 евро. Тази сума обаче е непосилна за семейството. Майката Христиана Илиева се обръща с призив за помощ, тъй като лекарите дават много голям шанс за живот на малкия Анди след операцията - повече от 90%.

Всеки, който има желание и възможност да помогне за животоспасяващата трансплантация, може да дари средства ТУК: helpkarma.com


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети