Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Адвокат Светлана Георгиева изобличи Димитър Стоянов от „Биволъ“ в лъжа и рекет

Общество

Адвокат Светлана Георгиева изобличи Димитър Стоянов от „Биволъ“ в лъжа и рекет

Снимка:

Адвокат Светлана Георгиева изобличи журналиста Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“ в лъжа и рекет, се вижда от нейния пост във фейсбук. Ето какво пише тя: „Митко, Миткоооооо, как пък така ти изчезнаха флашките с незаконните записи след като подадохме жалба до полицията, пък и чинно ти отговорих с писмен отговор по имейл на дадения ми за коментар текст, който искаше да публикуваш?? Що не ми публикува отговора тук тогава? Интересен начин да заобиколиш Етичния кодекс на българските медии....и с какво точно те заплаших? Че ти казах, че няма да допусна незаконни записи на клиентите ми да излизат в публичното пространство и че твоят пасквил не носи никаква журналистическа стойност? Че ме беше цитирал поименно, но некоректно в статията си? Че ме "рекетираше", че ако клиентът ми не ти даде интервю на живо, ще пуснеш тези незаконни записи, защото...цитирам: "само това имам"?! Не ти ли предложих да си зададеш въпросите писмено и ние на всеки от тях ще ти отговорим?! 

Впрочем, изчезнаха ли ти и двата ми разговора с теб, които ти също незаконно записа и после ми го потвърди? Ама, ако ги пуснеш, яко ще се изложиш ти самият, а читавите ти колеги ще ги е срам от теб..и що не си ми написал името, че аз съм адвокатът, който те бил заплашвал и изнудвал? Щото колегите ти ме познават и никой няма да ти повярва!!! Аз адвокат за един ден не съм, нито рупам доматите с колците...нито ще си прецакам клиента, щото ти си си наумил да притопляш стари манджи и да ми правиш сказки в стил:"Една жена каза...."...направо кажи на СДВР, че съм те проследила, ошамарила и съм ти свила ценните ти записи...пък да се свършват мъките ти....“. 

Повод за нейния коментар е, че журнaлиcтът oт „Бивoлъ“ Димитър Cтoянoв ревна днес, че e бил oгрaбeн в рaйoнa нa cтoличния кв. ”Cвeтa Трoицa”. Oт нeгo ca били зaдигнaти пoртмoнe, в кoeтo e имaлo 60 лeвa, нo и флaшкa c кoпия oт вcички мaтeриaли зa негови разкрития. 

Под поста на адвокат Светлана Георгиева коментира веднага икономистът Владимир Каролев. „Двамата селективни журналистически рекетьорчета. Нищо ново под слънцето за тях“, отбелязва Каролев. „Не съм учудена от това непочтено и гнусно поведение... Както преди време коментирах отново на твоята стена по повод друг подобен пасквил със същия автор...“, отбелязва Бетина Терзиева.  

Под поста са се заформили редица още коментари. Лилия Божкова пише: „Попадна ми обяснението за изчезналата флашка с всички документи по една статия, която пишел за бизнесмен от прехода, който можел да се нарече олигарх и на всичко отгоре печелил поръчки. Нямаше върху какво да се разсъждава, даже ни ми стана ясно за какво ни занимава с някаква кражба на флашка. Друг е въпросът, защо всичко ти седи на флашка и нямаш копие, а си голям журналист, но това не е важно. Сега, като прочетох твоя пост и ми стана ясно, че крушката си има дръжка. За мен лично, момчето е търсило начин да НЕ напише статията, щото го чака тежката артилерия, ако не се държи прилично. Приемам го като елегантен начин да си оттегли от темата“, коментира тя.  

„Биволъ“ отдавна ми паднаха в очите, заключава друг човек във фейсбук.   


Коментари (5)

кесо Сигур на Димитър Стоянов не му стигат парите за компютър и човеко си работи тъй, само с една флашка /щот нема пари за повече де/. Те това е "разследващ журналист", а не като некои дето им дай компютри, скенери, принтери и всякакви такива "изгъзици" та да се зафанат да направат едно разследване. С тия джаджи и баба ви знае да прави разследваща журналистика, ама я опитайте само с една флашка. И да земат па баш нея да откраднат "гадовете". Не ги е срам!
27.08.2020 19:23 / Отговор
Зрящ гражданин: Г-жо Георгиева, добре сте подредили горепосочения журналист.
Интересно е да именувате "читавите му колеги". Бихте ли ни осветлили за тях? Щото шефът му Атанас Чобанов се хвалеше, че издава Болканлийкс като филиал на Уикилийкс на Асандж, който работи само в полза на Русия и срещу САЩ. Но това май не е никаква изненада, след като Чобанов (бивша номинация на ДСБ за евродепутат) пребивава в Париж с другарката в живота си, дъщеря на съветски разузнавач.
27.08.2020 19:32 / Отговор
Свръхнаглост! Стана известно, че в Европейския парламент на заседание на Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, предизвикано иот доносите на Радан Кънев и Елена Йончева, ще дава мнение един единствен журналист от България - и това е същият Димитър Стоянов! Кой го внедрява и там???
27.08.2020 21:31 / Отговор
Гражданин Радан Кънев и другарката Елена Йончева-мръсни антибългари какви доноси са писали тези пак срещу страната ни? Провокиран съм от коментарът преди мен, докога тези хора ще ги търпим и ще излагат България навсякъде! И защо този тутманик Димитър Стоянов ще давал мнение, той ли е най-обективният журналист в страната, че ще канят него да се изказва? Тъпи агентурни прасета са всичките, явно докато не отидат по затворите няма да се отървем. Пак си преследват жалките лични цели за сметка на България, но ще дойде време да си платят за това.
28.08.2020 01:51 / Отговор
Антон Всеки един, който все още вярва на Бивол, е голям наивник! Тези момчета са рекетьори, които се издържат от своята псевдо-журналистическа дейност и работят за интересите на подсъдими олигарси като Цветан Василев и Иво Прокопиев!
31.08.2020 12:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още