Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Адвокатът на полицая, обвинен в счупване на челюстта на младеж: Бил е провокиран, уринирали са върху храната му

Общество

Адвокатът на полицая, обвинен в счупване на челюстта на младеж: Бил е провокиран, уринирали са върху храната му

Адвокатът на полицая, обвинен в счупване на челюстта на младеж: Бил е провокиран, уринирали са върху храната му - Tribune.bg
Снимка:

Провокация, крещене и обиди е имало към полицая Христо Петров, обвинен, че е счупил челюстта на студент от София в бар на плажа. Това твърди неговият адвокат Бойчо Боев, съобщава Нова телевизия.

Обвинение за полицая, който счупи челюстта на младеж

Агресията на униформения мъж адвокатът му обяснява с провокация от страна на групата младежи, които уринирали върху храната му, докато вечерял. Защитникът твърди, че компанията на пострадалото момче била под влияние на алкохол и наркотици и обяснява, че клиентът му ги е помолил да не се закачат с него. Пострадалият Владимир вдигнал ръце и посегнал срещу полицая, който му ударил шамар. Адвокатът му е категоричен, че не е използван бокс.

Арестуваният полицай е бил на концерта в заведението по покана на негови познати, които го помолили да им помогне, за да се предотвратят евентуални вандалски прояви. Не бил нает от охранителната фирма „Делта гард”, бил на място безвъзмездно, обяснява адвокатът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати