Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Агент Сашо нарочи друга жена за майката на двете деца от снощи, пита „чий са децата“

Общество

Агент Сашо нарочи друга жена за майката на двете деца от снощи, пита „чий са децата“

Агент Сашо нарочи друга жена за майката на двете деца от снощи, пита чий са децата - Tribune.bg
Снимка:

„За всеки здравомислещ човек е ясно, че нямам общо“, коментира нарочената

Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело досие и тъмно агентурно минало, нарочи невинна жена за провокатор от управляващата партия. Известният като агент Сашо от ДС нападна яростно в профила си във Фейсбук руса жена, която има сходни черти с майката на двете деца, чийто автомобил беше изпочупен от протестиращи снощи. По думите му, въпросната жена несъмнено е същата, защото „споделя герберския политолог Стойчев“. Василев стига и по-далеч в манипулацията си, заявявайки, че нарочената от него жена няма снимки на деца във Фейсбука си. И пита „чий деца са били в колата?“. Не само, че въпросната жена е провокатор, но и е возила чужди деца с цел да се изкара жертва. Това твърди Илиан Василев.

След кратък анализ на видеата и снимките от вчерашната грозна проява става ясно, че майката на децата и жената, която Илиан Василев обвинява, нямат особена прилика, освен цвета на косата си. Самата жена коментира, че няма нищо общо със случилото се вчера. „Разбира се, че нямам общо с въпросната дама с потрошената кола. Това е повече от ясно за всеки зравомислещ човек!“, заявява тя в социалната мрежа.

Но фейсбук статусът на Илиан Василев вече има достатъчно споделяния, за да стане манипулацията му успешна, а жената, която посочва като провокатор, да бъде „линчувана“ в социалната мрежа.

Безсилието да обяснят непредизвиканото насилие над жени и деца кара идеолозите на този странен протест да стигат до крайни мерки, нарочвайки други невинни жени за провокаторки, близки до властта. Първата пострадала по този начин жена беше жена от Пазарджик, която беше обиждана в личния си Фейсбук, защото протестиращите я разпознаха като жената с бастуна от Орлов мост. По-късно тя обясни, че няма общо със случилото се, но вече беше късно – от страх беше напуснала работа и живееше в очакване някой да я нападне на улицата, както са ѝ обещали „мирните протестиращи“. Само защото има прилика с друга нападната от тях жена. И е заявила несъгласието си с действията на протестиращите или пък е проявила симпатии към управляващите онлайн.

Илиан Василев в последно време стана фанатичен привърженик на протеста. Ако преди години си позволяваше да критикува Румен Радев, то последните му „анализи“ са насочени към положителната роля на президента в протеста и цялостна възхвала на действията му: „Поздравления за Румен Радев и неговата радикализация“, пише Василев като нарича президента „съюзник на протеста“.

Настроенията на бившия посланик имат своето обяснение. Илиян Василев, по-известен като един от най-отявлените русофоби у нас, в последно време гравитирал около президента Румен Радев, пише Lupа.bg. Още през месец март запознати коментираха, че Василев е станал част от неофициалния съветнически екип на Радев.

Според слуховете целта на изявите на дипломата била да намери достойно място в бъдещия политически проект, подкрепен от държавния глава. В няколко онлайн издания излезе информация, че бившият агент на ДС е фаворит на Радев за служебен премиер.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

ИЛИЯН ВАСИЛЕВ-НА СЪД РУСКА ПОДЛОГА ДОЛНА
18.08.2020 10:45 / Отговор
Българин Тези другари не са само нагли а проявяват и delusions!!!

Ако другарю Василев няма ли сега да кажете че и гласове във главата на тази жена са и казали да ми е през това кръстовище и да правокира???
Вие сте жалък и нагъл ?? ВАНДАЛИТЕ ЛИ ЗАЩИТАВАТЕ И СМЯТАТЕ ЧЕ Е НОРМСЛНО ТОВА КОЕТО СА НАПРавили?
18.08.2020 10:48 / Отговор
plebs Загубиха всякакво приличие путинките като Илиян Василев, агент Сашо-11. Лъжат и мажат на поразия!

„България да стане президентска република, е обща кауза на Румен Радев, Мая Манолова, Слави Трифонов, Георги Първанов, на агентите от ДС и кукловодите им в Москва“ - https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8918209
18.08.2020 10:58 / Отговор
Bilyana Naumova Този пълен тъпак. Да се чуди човек, толкова ли ниско ниво стига, за да станеш дипломат в България.
18.08.2020 11:27 / Отговор
Аут! Гнусен агент с гьобелсови "прийоми"!
18.08.2020 11:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати