Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. "Агора България" излиза пред НС в подкрепа за вота на недоверие срещу кабинета

Общество

"Агора България" излиза пред НС в подкрепа за вота на недоверие срещу кабинета

Агора България излиза пред НС в подкрепа за вота на недоверие срещу кабинета - Tribune.bg
Снимка:

Движение „Агора България“, сред които е и Дионисий излизат пред парламента в подкрепа за вота на недоверие към правителството на Кирил Петков. В своя декларация те посочват, че трябва да се сложи край на кабинета на срамотната и смехотворна марионетка Кирил Петков, орезилила почти 14-вековна България.

Ето и цялата декларация:

СТОП НА:
- ПОДМЯНАТА,
- ИЗМЯНАТА И
- ИЗМАМАТА !!!
Áгора БЪЛГАРИЯ съобщава, че организира всеобщи антиправителствени протести и в подкрепа на внесения, в изчерпаното вече 47-мо Обикновено Народно събрание, Вот на недоверие спрямо Правителството "про100киро" на площад "Народно събрание" на бул. "Цар Освободител" на:
- 21-ви ЮНИ т.г. (ВТОРНИК) от 14:00 ч.;
- 22-ри ЮНИ т.г. (СРЯДА) също от 14:00 ч. и на
- 23-ти ЮНИ т.г. (ЧЕТВЪРТЪК) от 08:00 ч.
Ние - протестиралите срещу корупцията в Държавата и Българската правосъдна система, както и срещу Правителството на "ПоДмяната" заявяваме:
Стоп на 33 годишния погром, печално увенчан от 99-тия Кабинет "про100киро"!
Стига на лъжата и подмяна!
Стига сме търпели "наши" и вносни измамници във властта!
Стига марионетки и слуги на чужди интереси, провокирани от лично облагодетелстване чрез слугинаж!
Стига задкулисие, корупция и рекет!
Стоп на назначаването на Българското правителство от чужди Посолства!
Стига безпринципни коалиции, усвояващи пари и атрибути на властта чрез псевдоуправление на всяка цена!
Да си върнем България на Българите и да накажем виновните за най-голямата измама за цялостното 33-годишно разграбване на нашата Родина, предали и продали както

Протеста, така и целия Народ!

Долу Кабинета на срамотната и смехотворна марионетка про100киро, орезилила почти 14-вековна България; алчната му другарка Нинова и всеядните Иванов и Атанасов, които от антикомунисти, станаха първи Костови социалисти. Долу Тройната коалиция на псевдо зелената либерално-социалистическа-фашистко-демократическа всеядна идеология на националния грабеж! Долу на най-безродното и псевдоевропейско богопротивно правителство "Петков"!
Протестът от 9-ти юли 2020 г. искаше промяна, искаше справедливост и нов модел на управление на страната. Имахме надежди, имахме мечти. Но получихме куролация и поредната подмяна.
33 години разруха стигат!
Експерименти с простотия, продажност, чуждопоклонство, колаборация с българския ъндърграунд, пълна цензура на медиите, преследване на инакомислещите, извращаване на националната ни идентичност, облагодетелстване чрез международни схеми и дългове на гърба на Българския народ няма да позволим!

Време е за България!

Време е за рестарт и присъди!
Киро и Асен; Лорер и Еконта; Сербезова и Константинова; Йорданова и Заков; Денков и Наско; Рашков и Гела не са промянаТА. Те са статукво на старото вечно гадно подмолно българско задкулисие. ПП не е промяна, а е поле за битка между политико-икономическите олигархично-мафиотски кланове, които са си в постоянна омерта, разиграваща вдигане на мизата. ПП е явно - Прокопиев сменя Пеевски, а това е поДмяна, а не пРомяна!
Българите заслужаваме Правителство, което не е Тройна коалиция "Секс, наркотици и рокендрол" с главна уру.пия без тапия Кордела Калоян-Методиева, която няма нищо общо с мъжа си от руската компания "Лукойл" и който не извършва кремълски преврат в София по думите на джобния генерал, едва достигащ тезгяха на Другарката, която беше Госпожа, а сега отново е Госпожица. И не нямаме предвид Асеня Госпожицата, камо ли Сербезовата.
Това ГугЛенско Правителство, което "не е" на мафията, макар и него също тя да го управлява не пита и не посочва никога какви са за него "героите": Пламен Бобоков, Васил Божков (човек на Магнитски по изказа на простото), Огнян Донев, Иво Прокопиев, Алексей Петров, Кирил Домусчиев, Цветан Василев, братя Вълневи, Валентин Златев, тимаджии, пещерняци и други знайни и незнайни любители на поДмяната, участващи в процесите на политическото (а понякога и на сексуалното) преориентиране на депутатите.

Долу покварения развратник про100киро и цялата му крадлива и уродлива шайка извратеняци, завзели чрез измама българската власт и държащи я узурпаторски в полза на чужди сили, иточващи и последния живец на всеки българин!
Съд и Затвор!
Всички заедно да подкрепим Вота на недоверие към Правителството, нямащо никакво лигитимно доверие!

 


Топ новини

виж още
Актуална тема