Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Саморазправа: Жена и дъщеря ѝ бити с шамари и юмруци от двама мъже заради засичане на пътя

Общество

Саморазправа: Жена и дъщеря ѝ бити с шамари и юмруци от двама мъже заради засичане на пътя

Саморазправа: Жена и дъщеря ѝ бити с шамари и юмруци от двама мъже заради засичане на пътя - Tribune.bg
Снимка:

Пореден случай на агресия на пътя. Нападнаха майка и дъщеря ѝ в центъра на София. На 31 август Диляна Янева и 17-годишната ѝ дъщеря са набити на булевард „Витоша”, съобщава Нова телевизия.

По думите на потърпевшите до физическата саморазправа се в стигало, след като жената засича на пътя, без да иска, други два автомобила.

„Бяхме тръгнали към квартал „Младост”. На Южния парк имаше задръстване и сменихме в последния момент маршрута. Нямаше коли зад мен. Единият шофьор, с който се скарахме, наби спирачки и започна да ме пита „Какво става, какво правиш?”. После продължи да кара и по-надолу пак наби спирачки, а аз му свирнах. Опитваше се да ме превъзпита. След това се опитах да го изпреваря, защото не исках да го блъсна отзад. Той криволичеше, за да ме засече. Затова минах пред него и пред още една кола. После спрях на червен светофар. Тогава ме застигнаха и се опитаха да ме извадят от колата. Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци. Не осъзнах какво се случва дълго време. Дъщеря ми започна да снима. Шофьорът на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят, съм изпуснала спирачката и автомобилът тръгна напред. Бяхме в шок”, разказа Диляна Янева.

Пострадалата има документ от Съдебна медицина. Дъщеря ѝ Алекса успява да заснеме случката.

„Излязох от колата. Успях да снимам регистрации, лица. Единият мъж започна да ме удря и искаше да ми вземе телефона. Мама звънна на 112. След няколко секунди стана зелено и двамата просто се качиха в колите си и избягаха”, допълни дъщерята.

Диляна Янева поясни, че от 112 са ги питали дали имат нужда от спешна медицинска помощ и са заявили, че ако намерят шофьорите, ще им се обадят. След няколко дни жените са извикани в 4-о Районно управление за показания.

„В петък бяхме на разпознаване по снимки. Разбрахме, че мъжете са задържани и случаят ще бъде предаден на Прокуратурата”, каза още жената.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети агресия, Витоша
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети