Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ангелкова и Крушарски посетиха училището на футболния шеф в Самоков

Общество

Ангелкова и Крушарски посетиха училището на футболния шеф в Самоков

Снимка:

Депутатът от ГЕРБ Николина Ангелкова и собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски посетиха “ОУ Димчо Дебелянов“в Самоков, което той е завършил. Училището има модерна компютърна зала, но и отлични условия за спорт-баскетболно и волейболно игрище и стадион, заяви Ангелкова във Фейсбук.

„В района на Самоков имах ползотворни срещи с представители на бизнеса, със земеделски производители и с хора, които работят за образованието на младите с любов и отговорност. Удовлетворена съм от инициативността на предприемачите в региона, от тяхната готовност да запазят служителите си въпреки трудностите. Разговарях с директора на „Самел-90“ АД инж. Петър Георгиев. Компанията произвежда широка гама от продуктови групи като светодиодни осветителни тела, както и конструиране и производство на инструментално и технологично оборудване. Обсъдихме мерките, които реализира правителството в условията на пандемия, за да съхрани българската икономика. Фирмата, в която работят над 400 служителя, се е възползвала от мярката 60:40, чиято цел е да запази работните места“, отбеляза Ангелкова.

По повод притесненията на земеделски производители от района от нелоялна конкуренция ги уверих, че Министерството на земеделието, храните и горите предприема мерки за по-висок контрол, посочи тя.

С жители от село Говедарци е бил коментиран сериозния потенциал на населеното място в туризма и готовността да за популяризиране на туризма в района, както и реновирането на пътната отсечка до Мальовица.

„Разговарях и с представители на туристическия бранш от Боровец, които споделиха очакванията си все повече българи да посетят курорта. Противоепидемичните мерки, които още през март разработи Министерство на туризма за местата за настаняване, се спазват, така че да се гарантира сигурността на всеки турист“, допълни Ангелкова.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още