Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ангелов: Има нарушение в Сандански на реда за ваксинации

Общество

Ангелов: Има нарушение в Сандански на реда за ваксинации

Ангелов: Има нарушение в Сандански на реда за ваксинации - Tribune.bg
Снимка:

Редът за ваксинации на българските граждани е нарушен. Това показва проверката, разпоредена вчера от здравния министър в Сандански. Това съобщи самият проф. Костадин Ангелов в профила си във Facebook.

Вчера, 09.01.2021 г., малко преди 18:00 ч., разпоредих проверка на сигнал за нарушения на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 в град Сандански. Тя установи по безспорен начин, че редът за ваксинации на българските граждани е нарушен. В COVID системата, където се регистрират ваксинираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански.

За да бъдат изцяло спазени принципите на прозрачност и законосъобразност, в рамките на първия работен ден след получаването на сигнала, утре - 11.01.2021 г., ще бъдат взети обяснения от отговорните за ваксинирането в Сандански лица и институции, обясни Ангелов.

Действията ни във връзка с ваксинирането на всеки отделен българин са подчинени на ясни и точни правила, разписани в Националния план.

Няма да допусна институции или отделни лица да ги нарушават, категоричен е министърът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ГЕРБКП Хубаво , че се разчу, иначе нямаше сега да правят кризисен ПР. Ето това се казва ГЕРБаджийска сган на всички нива, цинизъм до дупка, техния свински корумпиран живот над останалите и над тези, които реално вършат нещо и са застрашени най-много от заразяване.
10.01.2021 18:08 / Отговор
хубаво, че се разчу троловете да си разнообразят репертоара, че вече фантазията им се изчерпа от към фалшиви новини. Даже и едни бус за кренвирши не щат да пуснат от ГЕРБ или да свлечат повече скални маси. Вас какво ви бърка - вирус няма, ваксинацията е вредна, чипирали са се преди останалите, при това с глюкоза - ще се намали бройката на съветниците .
10.01.2021 19:45
ГЕРБКП Троловете на ГЕРБ по учебник пишат опорките си, някакво налудничаво малцинство говори, че няма вирус и после Шайката го приписва на всеки, който ги критикува и показва мутренския им манталитет.
10.01.2021 20:51
ади бе от кога стана налудничаво малцинство продажното ви тролско мнозинство. Тук нали няма регистрация можеш да се казваш както искаш. В сайтове където има, едни и същи тролове претърпяваха чудновата трансформация - от това, че Бойко си е измислил вируса, налага диктатура и съсипва държавата заради някаква настинка, до опасните неизпитани ваксини и лъжата с ваксинирането за да източи Бойко пари и да намали световното население, и същите изведнъж станаха много притеснени в какви камиони превозват ампулите, да не ги повредял. Значи за да се възмутим, че от ГЕРБ (свинете му със свине!) са се възползвали от нещо ценно и животоспасяващо, вместо по-нуждаещите се, първо трябва да признаем, че това нещо е ценно и животоспасяващо. Пак трябва да си плюете в сурата. Ще оставя настрана, че става въпрос за един съветник от ГЕРБ, начален учител на първа линия и колко е подходящо да се нарича живота му "свински и корумпиран"
10.01.2021 21:45
селянин Нещем саниране-ще ни вземат апартаментите,нещем ваксина-ще ни чипират.свършиха парите,малко са ваксините-искаме да ни санират,бутаме се за ваксини......Велика народопсихология.
11.01.2021 11:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати