Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Антон Хекимян става шеф на новините в Би Ти Ви, Венелин Петков е отстранен

Общество

Антон Хекимян става шеф на новините в Би Ти Ви, Венелин Петков е отстранен

Антон Хекимян става шеф на новините в Би Ти Ви, Венелин Петков е отстранен - Tribune.bg
Снимка:

Антон Хекимян е новият шеф на новините, актуалните предавания и спорта в "Би Ти Ви Медия груп". Венелин Петков, който досега беше на високия пост, е отстранен от днес.

Отстранена е и програмната директорка на телевизията Маргарита Александрова, като шеф на дирекция "Програма" става Христо Хаджитанев.

Решението е на новия главен изпълнителен директор на Би Ти Ви Мартин Швехлак, който ръководи телевизията от седмица, съобщиха от медията. От октомври Би Ти Ви е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер и неговия фонд PPF.

Антон Хекимян ще води сутрешния блок на Би Ти Ви още няколко дни или седмици, докато си избере заместник. Тъй като няма мениджърски опит, Мартин Швехлак ще работи тясно с него и ще го обучава в началото. Самият Швехлак е бил шеф на новините в чешката ТВ Нова дълго време.

“PPF е решена да вложи значителни инвестиции в нова програма и съдържание, но има нужда от увереност, че целият мениджърски екип ще приеме планираните промени и ще работи за изпълнението на бизнес целите”, каза по повод смените Любош Йетмар, главен изпълнителен директор на СМЕ България.

“Назначих Христо и Антон, защото те притежават хъса, експертизата, енергията и жаждата за иновация, от която имаме нужда, за да върнем водещата си позиция в България“, обяснява Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на "Би Ти Ви Медия груп".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер Арменецът успя да изрита младия баща. Не че съжалявам за Петков, той също е доказана курва, просто информация. Всъщност Вен. Петков добре си поживя в БТВ, печелеше доста хилядарки от слугуването там, успя и с някои по-известни и красиви журналистки, халал да му е! Сега е ред за смяна, друг ще навежда гръб пред началника. Този да си гледа бебето, да пише мемоари, които никой няма да чете...
21.12.2020 15:59 / Отговор
Късоглед си, ТАРТА.............. Не виждаш дългата ръка на Боко-овладя още една капия....
А ти си доволен?
21.12.2020 23:06
Мина Какво се чуди Хекимян, Цънцарова става за всичко - новини,спорт,синоптик , че е и достатъчно злобна. Май че и сегашният шеф на телевизията се е кефил по разни яхти и политиката ще остане същата , че и по-,по-най.
21.12.2020 18:16 / Отговор
bat sasho bog da gi sudi
21.01.2021 00:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети