Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Камбитов: Ще обособим Академия за профилиране на специалисти в областта на машиностроенето в Благоевград

Общество

Камбитов: Ще обособим Академия за профилиране на специалисти в областта на машиностроенето в Благоевград

Камбитов: Ще обособим Академия за профилиране на специалисти в областта на машиностроенето в Благоевград - Tribune.bg
Снимка:

XYZ Академията ще дава възможност за обучение според индивидуалните изисквания и потребности на всеки курсист

Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград д-р Атанас Камбитов и Иван Вълков, управител на компания в областта на индустриалните софтуерни решения, обсъдиха възможността за обособяване на XYZ Академия в Благоевград. Идеята е да бъде изградена модерна и съвременна материална база, която да дава възможност за обучение и профилиране на специалисти в областта на машиностроенето. Ще бъде осигурено оборудване с последно поколение техника за бързо и практическо усвояване на нови знания, а с обучението на кадри ще бъде ангажиран висококвалифициран екип.

XYZ Академията ще дава възможност за обучение според индивидуалните изисквания и потребности на всеки курсист, като програмите ще са изцяло ориентирани към практиката. Курсовете ще са с различна продължителност и тематика, включително стругарство, фрезоване, работа и програмиране на машини с ЦПУ, както и по-специфични теми в областта на мехатрониката, роботизацията, автоматизацията и др.

Подобна Академия за обучение на специалисти бе изградена през 2017 година в Икономическа зона София–Божурище. С обособяване на XYZ Академия ще бъде насърчено производството и икономиката в Благоевград и региона, а квалифицираните кадри ще могат да се реализират в бъдещата Индустриална зона в Благоевград.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати