Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бабикян след сблъсъците с полицията: Усмихнат опит да усетим празника

Общество

Бабикян след сблъсъците с полицията: Усмихнат опит да усетим празника

Снимка:

Вчера в София това не беше протест, а усмихнат опит да усетим празника. Поканихме хората да дойдат до сградата на истинското Народно събрание, а не да стоят пред бившия Партиен дом. Това коментира един от организаторите на протестите – Арман Бабикян пред bTV.

Около 21:30 ч. снощи се стигна до сблъсък между полиция и протестиращи. Недоволстващите бяха спрени между сградата на БАН и стария парламент. Към униформените полетяха бомбички, стъклени бутилки и павета.

„Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме данъци. Бяха изсипали огромни количества сили на реда. Те пазеха някаква празна сграда, защото на някой му е хрумнало и то незаконно да не ни пропуска по тази улица, за да посетим тези свети места за всеки българин“, коментира Бабикян.

„Случилото се пред сградата на Народното събрание - стратегически обект от значение за националната сигурност, са нерегламентирани действия, целящи единствено ескалация на напрежението. В този смисъл усилията на полицейските органи са насочени към недопускане на по-нататъшно разрастване на ситуацията и грубо нарушаване на обществения ред“, обясниха по-рано от МВР.

От „Отровното трио“ обявиха и свой план за спасение на България. В него се предвижда изваждане на прокуратурата от съдебната власт, реформи в образованието и културата, край на бетона по Черноморието. В плана са включени върховенството на закона, както и вкарването на нови лица в Народното събрание, обясни още Бабикян.  


Коментари (4)

Бабикян ООД фамилна протестерска фирма за рекет С такива лакоми и некадърни сценаристи,като Отровното трио,ЗКПЧ-етата на Радев и агентите на ДС,назначени при Радев,оставката на ГЕРБ и ОП са само мокри сънища!
Типични хъшове,силни на маса, пиянски изцепки и пиянски мераци за да властват над България безконтролно!
Служебно правителство ще има,когато Радев и компания ги няма!
Бойко каза,че се пенсионира,когато завърши магистрала Хемус,защото построеното остава като паметник на управлението!
23.09.2020 08:52 / Отговор
АРМЕНЦИТЕ ДА СИ ПРИБЕРАТ РУСКИЯ АГЕНТ БАБИКЯН! ИНАЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГИ ВКАРАТ В КЮПА С ЦИГАНИТЕ, РАБОТЕЩИ ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ
23.09.2020 11:55
Моля?! Аз не видях нищо усмихнато в снощния протест - само злобни и разкривени физиономии на заблудени и платени индивиди...
23.09.2020 10:12 / Отговор
Алоо.. А ти АРМЕНСИ УРОДЕ, какъв празник празнуваш, твоят празник ЩЕ Е В ЗАТВОРА, мръсно ДОЛНО АРМЕНСКО КОПЕЛЕ, я се разкарай от Б-я ИЗРОДЕ ! ТЕРОРИСТи, комунистически БОКЛУЦИ, ФАШИЗИРАНИ анархисти , КРИМИНАЛНИ ПЕДЕРАСИ, УЛТРАСИ, това е въстанието на ВЕЧНИТЕ БОКЛУЦИиии...
НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ, не сте повече от 800-900 УРОДА и това е ! ЛУЗЪРИииииииии...
23.09.2020 10:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още