Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Българската Амбър Хърд? Обсебена ли е Диана Димитрова от Юлиан Вергов?

Общество

Българската Амбър Хърд? Обсебена ли е Диана Димитрова от Юлиан Вергов?

Българската Амбър Хърд? Обсебена ли е Диана Димитрова от Юлиан Вергов? - Tribune.bg

Кръгът на заподозрени за насилник на актрисата Диана Димитрова се стеснява. След като преди няколко дни се спекулираше с името на актьора Емил Марков, все по-усилено се говори за Юлиан Вергов.

Според тиражирана информация, потвърдена от актьори, продуценти и оператори, които са в течение на драмата, именно Вергов е човекът, причинил този ужас на колежката си. „Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата обаче, правят изричната уговорка, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко прибързано към името на Юлиан Вергов да бъде автоматично прикачен етикета „бияч на беззащитни жени”, пише „Уикенд”.

По време на снимките на сериала „Откраднат живот”, между Диана Димитрова и Вергов прехвърчат любовни искри и те започват любовна връзка, която не е тайна за никого. Младата актриса обаче хлътва доста сериозно, а колегата ѝ е решил, че отношенията са мимолетни и решава да ги прекрати. 

Това обаче не се харесва на Диана и тя започва да хвърля обиди и да прави намеци срещу него пред колеги. Позволява си да му каже пред 20 човека екип, че „май няма интерес към жени”.

„Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще създаде семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със съпругата си, с която бе разделен. Диана, обаче, се ядоса и се свърза с нея. Разказа ѝ за авантюрата си с него и я помоли да ги остави да се насладят на отношенията си. След този случай Вергов беше бесен и дори искаше да преустанови работата си в „Откраднат живот”, за да не я вижда”, разказва пред седмичникът човек от екипа.

Междувременно, докато е имал връзка с колежката си, Юлиан я запознава с 15-годишната си тогава дъщеря Алина. Диана Димитрова пробва тактиката да накара таткото да се върне при нея чрез детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва ѝ, че иска да се грижи за нея и тя трябва да положи усилия да убеди баща си, че тя е любовта на живота му. Подарява на девойката свои дрехи и бижута.Бесен от факта, че въвлича дъщеря му, Юлиан Вергов решава да говори с колежката си. Крещи ѝ да не доближава Алина, защото ще я даде под съд.

Категорично ѝ забранява да търси момичето по какъвто и да е повод, както и да прави опити да говори с жена му.

„Ще издам ограничителна заповед, това е тормоз над мен и семейството ми”, казва Вергов. Именно заради тийнейджърката се стига и до побоя над Диана Димитрова, твърдят източници. Актрисата е правила сексуални внушения към момичето и това е извадило актьора от равновесие. Екипът на продукцията бил втрещен от боя, но агресията била провокирана според колеги на Диана.

Прокуратурата е започнала разследване, след като се е самосезирала заради шумния обществен отзвук. Диана Димитрова ще бъде разпитана и ако посочи името на насилника си, и той се окаже Вергов, показания ще бъдат снети и от него.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати