Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Българските патриоти с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

Общество

Българските патриоти с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

Снимка:

България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да ни превземе, категорични са патриотите

Българските патриоти имат готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им. България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивният либерализъм да ни превземе! Тази новина съобщи съпредседателят на Коалиционния съвет и водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в Русе Искрен Веселинов по време на среща с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ. Това е най-голямата родителска организация в страната, която се бори срещу опитите за налагане на джендър идеологията и прокарването на провокативни „интерсекс“ програми в детските градини и училищата. Срещата се проведе по покана на РОД, които бяха представени от адв. Владимир Шейтанов и Давид Александров. На нея присъстваха и водачът на листата на Патриотите в 23 МИР София Кузман Илиев и д-р Султанка Петрова – водач на листата в Перник, както и кандидатът за народен представител от патриотичната коалиция проф. Христо Смоленов.

Искрен Веселино увери представителите на родителското движение в това, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в лицето и на трите партии са припознали всички общи политики по защита на семейството и децата и „ще продължим заедно да отстояваме морала, християнските ценности и семейството като съюз между баща-мъж, майка-жена, и техните деца.“

„Ние поемаме ангажимента и даже имаме готов вариант на законопроект тип „Орбан“ за защита на децата от педофилия и от ЛГБТИ пропаганда на лица под 18 години. Това ще е сред първите закони, които ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, ще внесем в следващия парламент. За нас това е символ на нормалността“, допълни още Веселинов и подчерта, че екипът на д-р Султанка Петрова работи по създаването на новия закон.

Тя от своя страна очерта рамката на готвения законопроект с работно заглавие „Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им“ и изброи основните моменти в него. Д-р Петрова подчерта още, че големият проблем в България е демографията, а тя няма начин да се преодолее без социални политики и политики по доходите спрямо семейството.

„Ако искаме да защитим правата на децата, то трябва да работим заедно. На България ѝ останаха морала, семейството и религията. Трябва да ги защитим!“, категорична е д-р Петрова.

Ето и основните точки, които включва Законът за защита половата идентичност на децата от раждането им:

 -  Забрана на образователни програми и съдържание, в които се споменава за ЛГБТИ общности;

-   Забрана на обучителни програми, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;

-   Забрана на книги, филми и др. със съдържание за деца и младежи до 18 години, в които се говори за сексуална ориентация освен хетеросексуалната;

- Забрана на информация за смяна на пола, съдържаща се в книги, филми и др.;

-  Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са представени като нещо обичайно и нормално;

-  Строги наказателни мерки срещу сексуалното насилие над деца и младежи до 18 години, вкл. и химическа кастрация;

-  Забрана на лицата, сменили пола си, да си сменят имената;

-  Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

 

Припомняме също така, че през март, при поредния опит ЕП да наложи ЛГБТИ+ извращенията като норма, единствено ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ от ВМРО, обявихме България за зона без ЛГБТИ пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да претопи националността ни, културната ни, религиозната ни и морална идентичност!                                    


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още