Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Baroteque SLON – най-новият хит на нощна София

Общество

Baroteque SLON – най-новият хит на нощна София

Baroteque SLON – най-новият хит на нощна София - Tribune.bg
Снимка:

Баротека от европейски тип в сърцето на града

Чудили ли сте се къде да идете в петък вечер? Да се срещнете с приятели след работа. Или с бизнес партньори. Да изпиете по нещо и... Накъдето ви отведе нощта.

Всички сме имали тази дилема. Бар? Хапване? Клуб? Дискотека?

Нещо по-класическо или пък модерно и съвременно?

Е, вече имате на разположение перфектната комбинация. Ако искате да изпитате върховно удоволствие от нощния живот, задължително трябва да се потопите в артистичната атмосфера на най-новото заведение в сърцето на столицата – Baroteque SLON.

Baroteque SLON е нещо напълно непознато, различно и ново за България...

Baroteque SLON е само за ценители!

Tribune.bgTribune.bg

Един истински шедьовър, който ще задоволи и най-изтънчения вкус. Заведението умело съчетава фрагменти от бар културата и клубното изживяване, като едновременно с това ще ви отведе на невероятно гастрономическо пътешествие.

Baroteque SLON ще работи на три режима – afterwork, бар и клуб.

„SLON е една концепция, която се опитваме да развием, изцяло продиктувана от това, че в София няма истински европейски бар. Искахме да направим бар, който можем да сложим в Париж, в Лондон, във Виена. Чрез музиката, интериора, напитките имахме за цел да създадем едно много европейско място“, сподели за Tribune.bg собственикът на заведението Калин Борисов.

Tribune.bgTribune.bg

 „А защо Баротека? Това е комбинация между две думи – бар и дискотека. Часовият диапазон на бара ще бъде от 17 часа до 3 часа след полунощ в дните от четвъртък до събота с идеята хората да дойдат тук на бар около 21:30 и да не им се налага после да ходят на клуб за малко. Замисълът на SLON е неусетно да ви пренесе от баровото към клубното изживяване“, допълва той.

С напредване на вечерта SLON плавно се потапя в нощта – музиката се усилва до степен подходяща да внесе настроение, но да не пречи на вас и вашата компания да водите спокойно комуникацията си. Светлината се заглушава, за да придаде подходящ амбианс, напитките стават по-силни, а настроението по-добро.

Елегантен, забавен, бляскав, с любов към детайла, но и функционален дизайн, повлиян от Арт Деко, който ще ви очарова.

SLONSLON

Но защо точно Арт Деко?

„Арт Деко е стил, който и аз, и моите архитекти много харесваме. Това е основният стил, от който е вдъхновен дизайнът. Освен това се оказва, че в глобален мащаб Арт Деко е тенденцията на 2019 година по отношение на заведенията. Разбира се дизайнът на SLON e изцяло наш, оригинален прочит на Арт Деко. В него има елементи и от други стилове, но Арт Деко е водещият“, разкрива Калин.

Цялостната идея на SLON ни връща в 20-те и 30-те години на миналия век.

„Това е епохата, която се характеризира с най-яка бар култура и най-яки партита. Еманципация на жените, пиене на шампанско, по-къси дрехи и рокли, отпадането на корсета, сухият режим в САЩ, времето на Великия Гетсби, цялата тази атмосфера е пресъздадена в SLON“, споделя още собственикът на най-новото заведение в София.

Tribune.bgTribune.bg

Именно тук ще може да се насладите и на разнообразие от музикални стилове.

„Музиката също е нова концепция за София, разработена от мен и двамата диджеи. Не залагаме на един стил. Няма да избягаме от хаус музиката, която е водеща в повечето заведения. До голяма степен музиката е взаимствана от това, което се прави в най-добрите клубове в Европа и от това, как се забавляват хората там. Избрали сме най-доброто от различните стилове без да е пошло“, разказва още Калин Борисов.

Хаус музиката ще даде предимство на латино ритми, ремикс класики от миналото, модерна и поп музика. Съвременният прочит на френски и италиански класики също ще ви накарат да се почувствате като в европейски клуб.

„Оne decadent bar, така сме го кръстили, като decadent e дума с много значения. Първото е упадък. Значението, към което обаче ние се закачаме е, че това е пищност и разкош на границата на моралното, т.е. вече става толкова готино, че не е морално“, казва още Калин.

По всичко личи, че Баротека SLON скоро ще се превърне в хита на нощна София, любимото заведение на динамичните млади хора, които искат да опитат от всичко.

Още повече заведението има и перфектна локация, а именно един от най-знаковите архитектурни обекти на Столицата – Централен военен клуб.

Централен военен клубЦентрален военен клуб


Коментари (1)

Ivaylo Extremely full..ing place. No understanding how should run this kind of business. The face control is the last person who should occupied this position. Really is this the night life of Sofia ????????????????
12.12.2021 00:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема