Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бащата на кандидат-депутат от БСП трови кучета в столичен квартал?

Общество

Бащата на кандидат-депутат от БСП трови кучета в столичен квартал?

Бащата на кандидат-депутат от БСП трови кучета в столичен квартал? - Tribune.bg

Алекс Гигов движи ФБ профилите на БСП

Бащата на Алекс Гигов от БСП трови домашни кучета в столичния квартал „Света троица“. Това се твърди в поредица сигнали срещу семейство Гигови.

„Цеко Гигов и жена му Вера заплашват съседите си със сигнали до главния прокурор и полицията, защото разхождат домашните си любимци в градинката в междублоковото пространство. Гигов разгонва с точилка хората, които хранят улични котки и кучета около блока, който той смята за своя собственост. Семейството се е преселило от Велико Търново в столицата преди около 12 години и оттогава тормозят съседите си. Но никой не смее да се оплаче, защото синът им е на почит в БСП, а жена му се хвали, че работи в министерство. Самият Цеко развозва депутати и спира служебната кола на парламента върху тротоара“, разказват потърпевши.

Наша проверка показа, че семейството живее на първия етаж и действително е оградило почти цялото тревно пространство пред балкона си. Съседи ни показаха клипове и снимки как Цеко Гигов лично коси това пространство и не допуска хората да преминават.

В последните седмици в района били натровени няколко домашни кучета. А хората са категорични, че отровата е хвърлена от Цеко Гигов. На метри от блока виждаме предизборните плакати на сина на сочения като убиец на кучета – Алекс Гигов.

Алекс Гигов е избран за председател на Младежкото обединение на район „Оборище“, пише вестник „Дума“ през март 2022 година. На 30-ти август 2022 година „24 часа“ пише, че БСП дава път на младите в листите си за изборите. Алекс Гигов е обявен като кандидат-депутат от БСП в столичния 25 МИР. Непосредствено след това цели квартали в район „Илинден“, „Люлин“ и „Надежда“ са облепени с лика на 23-годишния социалист. Повечето от тях не са почистени и до момента, въпреки жалбите, подавани срещу БСП.

В момента младият Гигов се занимава със социалните мрежи на партията на Корнелия Нинова. Пред „24 часа“ Иван Петков-Бебето от БСП заяви, че е взел за съветник по организационно-техническата дейност Алекс Гигов, „който движел профилите във Фейсбук на БСП“.

Майката на Алекс Гигов се казва Вера Гигова и според профила ѝ във  Фейсбук е държавен инспектор в Министерство на образованието и науката, назначена по времето на кабинета „Орешарски“. Преди дни Гигова е публикувала поздравителен адрес от служебния министър на образованието Сашо Пенов по случай рождения й ден.

Повечето снимки в профила ѝ са по бански. На някои от тях присъства и съпругът ѝ Цеко. Според наш източник, самият той е шофьор в Народното събрание.

Цеко Гигов коси с тениска на БСПЦеко Гигов коси с тениска на БСП

Жителите на квартал „Света троица“ заплашват с протест, ако те и домашните им любимци не бъдат защитени от произвола на Гигови.

 

Междувременно от Община “Илинден” отговориха на наше запитване, че Алекс Гигов е глобяван многократно за непремахнатите агитационни плакати, но резултат няма.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, кучета, отрова
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати