Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бащата на Кирил Петков: Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава

Общество

Бащата на Кирил Петков: Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава

Бащата на Кирил Петков: Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава - Tribune.bg
Снимка:
"Искам да кажа, че това, което жертва Кирил - да се откаже от Канадското си гражданство - аз не бих могъл да направя." Това написа в профила си във Фейсбук Петко Петков, баща на министър Кирил Петков.
"Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Кирил намери сили в себе си и за доброто на България, направи своя избор и се отказа. В канадската практика няма такъв прецедент - някой доброволно да се откаже и после като кандидатства, да си го получи обратно", пише бащата.
Според него синът му се е пожертвал с отказа да е канадец.
"Дано Господ помогне и неговата жертва не е била на вятъра. Хронологията е следната: отначало го подцениха. После той с усмивка спря милиардите на крадците, които от 30 години смучат от нашите пари. Те си помислиха: добре ще го приемем в нашия клуб и също ще ръфа кърваво месо от робите, но: изненада! Какъв е тоя? Не иска да ръфа, а иска да се бори за робите? Такъв не сме виждали. Трябва да го оваляме в лайна и да го изплашим. До тук така. Да видим как ще продължи", анализира ситуацията Петков.

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети