Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. БАЗ и СЗБ: Благодарим на всички, които работиха да се запази 9% ДДС за бранша ни

Общество

БАЗ и СЗБ: Благодарим на всички, които работиха да се запази 9% ДДС за бранша ни

БАЗ и СЗБ: Благодарим на всички, които работиха да се запази 9% ДДС за бранша ни - Tribune.bg
Снимка:

9% ДДС за ресторанти, туроператори, транспортни услуги, спортни съоръжения и туристически услуги ще продължи да действа и през следващата година! Това реши Парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Оценяваме го като отговорно държавническо решение, което ще помогне на българския бизнес да поеме глътка въздух в тези тежки и несигурни времена.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България изразяват своята благодарност на вносителите на предложението Красен Кралев, Кирил Ананиев и група народни представители, както и на всички политически сили, които го подкрепиха в комисията – ГЕРБ, ПП, ДПС, „Възраждане“, БСП и Български възход.

По този начин почти всички парламентарно представени партии се обединиха в подкрепа на най-засегнатите от кризите бизнеси и показаха, че могат да загърбят различията си по важни за обществото теми. Искрено се надяваме, че това е стъпка към туширане на политическото напрежение и намиране на решения за стабилно управление на България.

Благодарим и на всички организации и хора, които работиха за запазване на ставката от 9% ДДС!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БАЗ, СЗБ, ДДС
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати