Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бебо Халваджиян разпозна председателя на българските Нощни вълци на Путин на протеста

Общество

Бебо Халваджиян разпозна председателя на българските Нощни вълци на Путин на протеста

Бебо Халваджиян разпозна председателя на българските Нощни вълци на Путин на протеста - Tribune.bg
Снимка:

„Свобода на словото ли? Преди 2 дни Петьо Гюдюлев поиска оставката и на президента Радев от трибуната на Отровното трио. Това предизвика бурни реакции и агресивното му сваляне от сцената. Един от най-активните на първа линия беше не кой да е, а отявления русофил, поддръжник на БСП и Радев, председателя на българските Нощни вълци на Путин- Денчо Златанов“. Това съобщи в профила си във Фейсбук Бебо Халваджиян, който е разпознал участниците в сцената.

Под поста се включва и самият потърпевш.

„НЯМАМЕ свобода на СЛОВОТО! Разбрах го по трудния начин! Тагнатият (бел. ред. - той) беше масовка 2010, след това започна да набира масовка като кастинг агент, да факт бях и диджей като хоби, иначе съм актьор и режисьор по професия! Към момента работя в Киноцентъра в новият отдел срещу КОВИД! Имам два късометражни филма завършени до момента, единия с награда! Нещо друго неясно около мен?“, разяснява той биографията си на критиците, които отново му налетяха с обяснения, че Радев е „друга“ и „по-малко“ МАФИЯ.

„Нощният вълк“ Денчо Златанов също не остава безучастен под коментара, той казва на Бебо Халваджиян, че познава родителите му и ги уважава, и затова му дава съвети.

„Разпространявате дезинформация, това не е за първи път и ако продължите, да се опитвате, да си създавате известност на мой гръб, ще се обърна към съда. Не защото ми трябват пари или се чувствам обиден от коментарите, а защото всеки си плаща за глупостта! Не се чувствам обиден, защото не изпитвам уважение към вас. За мен престанахте да съществувате когато преди 4 години видях, че с група хора бяхте препречили входа на храм паметник Ал. Невски и лично вие показвахте среден пръст през отворения прозорец на храма! Ще обърна внимание, че дори и през турското робство, поробителите не са затваряли храмовете за хората които са искали да ги посетят. Не влязохме в храма не защото ни уплашихте, а защото предварително бяхме помолени, да ви оставим, за да се почувствате герои!“, припомни той стара случка отпреди 4 години.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

кесо Че закъде на тия "протести" без борческата руска пета колона в България бре. Може ли в такъв "велик момент", кога "здравите сили" са на път да отхвърлят омразното европейско и натовско "иго", "изпитаните борци" за кремльовски "сребърници" /приликата с Юда е съвсем НЕслучайна/ да стоят настрана и да чекат. Всеки ден шъ е те така, до победата на "здравите" червенотивено-кремльовски сили над здравия разум.
31.07.2020 13:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети