Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бенатова пак лансира Мангъров: Той е Сатана и е смелост да бъде цитиран

Общество

Бенатова пак лансира Мангъров: Той е Сатана и е смелост да бъде цитиран

Снимка:

Питат я защо продължава да дава гласност „на тоя кретен”

В разгара на втория пик на пандемията – журналистката Миролюба Бенатова отново лансира тезите на Атанас Мангъров. Тя публикува негово интервю в профила си във Фейсбук.

„И тезата на Мангъров (интервюто е взето преди обявяване на идеята за мерките). Той е  Сатана и вече е проява на голяма смелост да бъде цитиран. Дали е симпатичен, е друг въпрос. Дали е прав, също. Но да се чуе какво има да каже, все още е част от правото да си инфекционист и да имаш думата“, написа Бенатова във Фейсбук.

ФейсбукФейсбук

Решението ѝ, дори в настояващата критична ситуация да промотира позицията на спорния лекар, беше подложено на критики от Фейсбук потребители, на които тя от своя ситуация предложи да не я четат.

ФейсбукФейсбук

Друг потребител опитва да ѝ обясни, че „всъщност повечето становища, мнения и прогнози на този доктор се оказаха грешни“.

„Лично проверих интервютата му между март и юни, и ги съпоставих с реалността. При него се наблюдава толкова остро разминаване между прогноза и реалност, че се налага да приемем две възможни причини: 1) некомпетентност във вирусологията, или 2) opinionated wishful-thinking driven bias (изкривяване, базирано на пожелателно мислене и формирано от форматиран възглед)“, гласи коментар по поста ѝ.  


Коментари (4)

Аут! Бенативица пак с лицемерието за свободата на словото - напред към погром над живота!
24.11.2020 12:53 / Отговор
А, тя Бенатка Миролюбова е прочута с партийните си поръчения - след като окепази Мутафчийски, що пък да не удари едно рамо на Мангър Баш Доктор?!
24.11.2020 13:08 / Отговор
Ти не си оправил къщата си,но ще оправиш държавата! След като ви е интересно,посещавайте страницата на всички таксиметрови шофьори,а не само на тези с комплекс за величие!
24.11.2020 14:48 / Отговор
кесо Известният софийски бакшиш Бенатова с това твърдо си осиури един постоянен клиент в лицето на Мънгъров. Борба за клиентела, кво да праиш!
24.11.2020 15:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още