Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Betenemy разкрива кои са казината, предлагащи бонус без депозит

Общество

Betenemy разкрива кои са казината, предлагащи бонус без депозит

Когато залагащите играчи получат възможност за допълнително финансиране на сметката по профила си в някоя букмейкърска компания, това без съмнение е повод за много радост и мотивация за игра, защото по този начин шансът за печалба се увеличава. Обикновено получаването на тези бонуси е свързано с депозиране на определена сума средства, като в зависимост от нивото на клиента в програмата за лоялност се определя какъв бонус да получи той. Ако обаче не желаете да направите инвестиция все пак подлежите на някои бонуси, така че в следващите редове, ще направим преход през подробностите, свързани с казина предлагащи бонуси без депозит.

 Какво е бонус без депозит?

За всяко онлайн казино е важно да предлага тази оферта на своите клиенти, за да увеличава доверието им към себе си, а и същевременно да привлича нови такива към своята платформа. Бонусът без депозит обикновено представлява безплатен залог, безплатни завъртания на ротативката за привържениците на ротативките или пък т.нар. кеш бонус, при който получавате сума, с която можете да играете, по начин, по който вие предпочитате. Важното в последния вариант е да се съобразявате с условията за „превъртането“ на паричния бонус, така че внимателно и отговорно прочетете какви са изискванията на букмейкъра. Другите примери са по-прости; безплатният залог е свързан със спортните селекции и ако се окаже успешен стойността му ще ви бъде удържана от печалбата. Детайлите около безплатните врътки са ясни от само себе си, но има редица интересни факти за видовете слотове, които да прочетете.

Най-големите плюсове на тези предложения от казината и букмейкърите са свързани с три неща: на първо място разбира се е фактът, че за да играете и да печелите не е необходимо да правите каквато и да е инвестиция от ваша страна, така че на практика не рискувате собствените си средства. На второ място, ако имате определен успех с бонуса и продължавате да играете със средствата, генерирани от него, то можете да получите нова бонус оферта, отново без да ви се е налагало да депозирате лични пари. И накрая, макар и в много редки случаи, някои компании може и да ви предложат повече от един бонус без да депозирате средства.

 Как да получим бонус без депозит?

Начините да получите вашия бонус без депозит са различни. Най-често срещаният е да получите съобщение от букмейкъра в профила ви. Има обаче много ситуации, в които подобни бонуси се предлагат от бетинг компаниите, защото сте нов клиент на сайта. В такива случаи обикновено докато се регистрирате можете да изискате определения за „добре дошли“ бонус. А разбира се, винаги съществува и варианта да се свържете с представителите на платформата, чрез онлайн чата на живо, за да поискате да активирате някакъв бонус или със съпорта чрез електронната поща, ако чата на живо не е активен.

В заключение ще ви призовем да бъдете внимателни, когато играете и винаги да се отнасяте съвестно и отговорно към средствата си, за да не се превърне забавлението ви в пълно разочарование, което вместо положителни емоции да ви донесе проблеми и главоболия. Успех!  


Топ новини

виж още

Актуална тема