Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Без обяснения: АПИ спря работата на няколко обекта в Пловдивско

Общество

Без обяснения: АПИ спря работата на няколко обекта в Пловдивско

Снимка:

Заповед от АПИ е преустановила работата по редица обекти в Пловдивско. "Заповедта е да се преустанови работата по всички обекти. Свързах се с кметовете и им казах, че демобилизирам техниката" - обясни управителят на фирмата Маргарита Попиванова. В писмото не е посочена нито причина, нито срок за подновяване на дейностите, съобщава „Plovdiv24.bg“.

Компанията работи по важни за областта обекти. Сред тях са Околовръстното шосе на самия Пловдив, пътят за Лилково, Кърджали - Асеновград, Карлово - Пловдив I-6, Лъки, Асеновград - Първомай, Асеновград - Садово.

Очаква се от АПИ да дадат разяснения как да се въведат обектите в нормален вид за проходимост. "Специално за Лилково - там е на натрошен камък, предстои асфалтиране. Не знам дали ще се продължи работата или ще обезопасяваме в това състояние, в което е в момента" - коментира Попиванова.  

Фирмата започва да изтегля машините, но очаква разяснения за адекватна демобилизация и как да се замразят обектите, тъй като някои от тях в момента са опасни.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още