Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Блъсков кани властта в редакцията на в. „Труд“, за да изобличи лъжите на Минеков

Общество

Блъсков кани властта в редакцията на в. „Труд“, за да изобличи лъжите на Минеков

Снимка:

Главният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков покани в редакцията на медията Ива Митева, депутати, Румен Радев, Стефан Янев и журналисти. Поводът е да се „изобличат окoнчателно лъжите и клеветите“ на служебният министър на културата Велислав Минеков.

Пред поканените Блъсков ще покаже реалното състояние на помещенията и ще ги запознае с оригиналната документация и финансовите ангажименти на наемателя „Южен кръст-2011“  

От редакцията на в. „Труд“ уточняват, че на всички ще бъдат предоставени копия на цялата документация, която директно опровергава твърденията на служебния министър. Поканата е отправена за 31 август 2021 г. (вторник) в 11 часа на адрес: ул. “Лъчезар Станчев” №7. квартал “Изток”.

„На 20 август 2021 г. от трибуната на Народното събрание служебният министър Велислав Минеков, в отговор на парламентарни въпроси, зададени от Димитър Делчев от ИБГНИ и Манол Генов от БСП, изложи пред народните представители невярна информация относно фирма “Южен кръст 2001” ЕООД, вестник Труд, договорните ни отношения с Министерство на културата и състоянието на сградата, в която под наем се помещават офисите на фирмата и редакцията на вестника“, пишат от медията. 

Блъсков припомня, че Минеков след това е сравнил журналистите и служителите на вестника с животни, както и произнесе ред други обидни и клеветнически квалификации срещу тях.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още