Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Блъсков: Редакцията на "Труд" обявява гражданско неподчинение

Общество

Блъсков: Редакцията на "Труд" обявява гражданско неподчинение

Блъсков: Редакцията на Труд обявява гражданско неподчинение - Tribune.bg

Редакцията на "Труд" обявява гражданско неподчинение, обяви главният редактор Петьо Блъсков заради политическите репресии над вестника.

"Очевидно него не го интересува съществуването на една медия, интересува го властта. Това е печалният факт, нищо повече. Разбира се, че ще има утрешен брой на вестника", заяви главният редактор на "Труд".

"Аз съм в демократична държава и не мога да допусна, че ще се активира по този начин една ограничена административна власт да тероризира една медия. Какви планове да правим, въобще не съм очаквал, че ще се стигне до тази ситуация. И при това човек, който трябваше да е в съда и да го осъдят за спиране на метрото (Светослав Трайков), е дошъл тук да репресира медията. Ние не мърдаме от тук, това е гражданско неподчинение. Утре "Труд" ще излезе на първа страница с това съобщение: "Редакцията на "Труд" обявява гражданско неподчинение". Да дойде полицията да ни изнесе, да видят всички, които се борят за свободата на словото, как администрацията на България, заедно с полицията, тероризира един вестник", обяви Петьо Блъсков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати