Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Новият шеф на тотото удивил подчинените си със стойки на тържество на тотализатора (ВИДЕО)

Общество

Новият шеф на тотото удивил подчинените си със стойки на тържество на тотализатора (ВИДЕО)

Новият шеф на тотото удивил подчинените си със стойки на тържество на тотализатора (ВИДЕО) - Tribune.bg

Близкият до спортния министър в оставка Радостин Василев Александър Тодоров празнува 65-годишния юбилей на Български спортен тотализатор, става ясно от клип, изпратен до Tribune.bg. Събитието е неофициално. Юбилеят беше отбелязан и на голямо тържество с участието на Бойко Рашков и Радостин Василев.

„Колеги, добре дошли на рождения ден на институцията „Спортен тотализатор”. През всичките 65 години спортният тотализатор се превърна в пръв помощник на българския спорт и тази тенденция трябва да продължи и за напред. Искам да благодаря на всички настоящи и бивши служители- спорт тото е преминало през доста перипетии през годините, различни конюнктури , но е запазвало своето икономически и финансова състояние  и в момента е едно работещо икономическо предприятие“, отбелязва той с видимо неудобство, като през цялото време мени позициите на ръцете и краката си и се поклаща.

„Знаете, живеем в трудни времена на реформи, които изискват силни личности. За тази цел инициираме промени в Закона за хазарта, за да увеличим размера на тото пунктовете, защото не може да си позволим да намалим тото пунктовете от първи август с 1/3 макс. Честит празник и наздраве”, казва видимо притесненият Тодоров по време на купона.

Думите на близкия до Радостин Василев шеф на тото за благосъстоянието на дружеството будят недоумение, защото старото ръководство бе сменено с обвинения за лоши резултати, а такива не се споменават в изказването на Александър Тодоров.

Напротив той подчертава, че Българският спортен тотализатор през годините е запазил, както финансовото, така и икономическото си състояние.

За близкото приятелство между спортния министър в оставка Радостин Василев   шефа на тотото Александър Тодоров, става ясно от редицата техни снимки, публикувани в социалните мрежи.

На една от тях са на отрупана маса с различни мезета и алкохол.

ФейсбукФейсбук

На друга са успели да се щракнат с Димитър Пенев.

ФейсбукФейсбук

Двамата имат и снимка от плажа, на която показват мускули.

ФейсбукФейсбук

Припомняме, че Радостин Василев назначи Александър Тодоров за шеф на тото на 16 февруари. Той официално бе вписан като изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор на мястото на Любомир Петров.


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети