Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Блокада на бул. Ситняково, напрежение между протестиращи и шофьори

Общество

Блокада на бул. Ситняково, напрежение между протестиращи и шофьори

Снимка:

Протестиращите блокираха за втори път бул. „Ситняково“ при румънското посолство. Те надуват вувузели и скандират „Оставка“, предаде БГНЕС.

Предния път, когато беше блокирано кръстовището, полицията премахна палатковия им лагер в ранните часове на следващия ден.

Има напрежение между протестиращите и водачи на автомобили, протестиращите не допускаха водачите да преминат през кръстовището, но след консенсус лека полека ги пуснаха.

Поради затваряне на кръстовището на бул. Ситняково” и Шипченски проход” при Румънското посолство от протестиращи са променени маршрутите начаст от градския транспорт, съответно:

Трамваите от линия 20 се движат до станция “Изток”;

Автобусите по линия 120 от Алея Яворов” се движат по бул. Цариградско шосе”, пл. Авиация”, бул. Асен Йорданов”, Шипченски проход”, Ул. Иван Димитров - Куклата”, бул. Гео Милев” и по Ул. Черковна” и по маршрута си.

Автобусите от линия 72 са отклонени от бул. Алея Яворов" по бул. Цариградско шосе", Площад на Авиацията, бул. Асен Йорданов",бул. Шипченски проход" и по ул. Гео Милев" до бул. Ситняково", Автобусите от линия 280 отбул. Цариградско шосе", по бул. Алея Яворов", бул. Драган Цанков", бул. Евлоги и Христо Георгиеви" до Национален стадион Васил Левски" и обратно по маршрута си.

Автобусите от линии 213, 413 са пренасочени по бул. Асен Йорданов", бул. Шипченски проход", бул. Ситняково" и по маршрута си двупосочно.   


Коментари (3)

Тот Няма ли най после да изринат всички блокади
15.08.2020 00:17 / Отговор
Жано По-страшен от спин-а, по-опасен от рака,
засега си остава Мунчо Фатмака!
Импийчмънт ༼✪ل͜✪༽ᕗ за Льотчика!
15.08.2020 06:27
софиянец Долни сральовци,пияндурници,наркомани,карантинни туристи,магистрални работнички,криминално проявени,набедени майки,пропаднали политици,октлъчени духовници и може би пропускам някои таланти нали не си правят сметка, че ако решат жандармерията и отряда за борба с безредиците няма да ги изметат въобще от София.Тъй като 80% от тъй наречените протестиращи са на издръжка на мастити забягнали мутри, при бай Тошо -"Лека му пръст" щяха да копат канали, да напълнят леярните в работещите предприятия и нямаше да видят жълтите павета завинаги.Вината му е само ,че напълни София навремето със селения за да стане столицата милионна.Ако сега имаше софийско жителство познайте колко цървуланковци щяха да видят къде е ЦУМ и какво значи метро.Не си ли правят сметка ,че налитат на рокерчета и може да им се стъжни живота.Правят сцени и се карат с полицаите ,че не ги пазят защото наистина на умните и честни хора ще им писне и тогава ще видят " Кон боб яде ли"?
15.08.2020 08:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още