Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Блокирани на Летище София: Десетки пътници чакат с часове заради отменен полет за Мадрид (ДОПЪЛНЕНА)

Общество

Блокирани на Летище София: Десетки пътници чакат с часове заради отменен полет за Мадрид (ДОПЪЛНЕНА)

Блокирани на Летище София: Десетки пътници чакат с часове заради отменен полет за Мадрид (ДОПЪЛНЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Проблемът се оказа технически

Десетки българи с малки деца стоят с часове на Летище София заради отменен полет на нискотарифната компания "Райънеър". За това сигнализира пред БНР един от потърпевшите пътници, които трябва да излетят за Мадрид. Повече от 15 часа хората нямат никаква информация.
 
Елена Митева и десетки други пътници е трябвало да излетят от София за Мадрид снощи в 22:30 часа. Едва след полунощ на пътниците обяснено, че има сериозно закъснение, а пет часа по-късно им е обяснено, че полетът им е отменен.
 
"Дори не го обявиха официално, просто между хората. И казаха да си вземем багажа и ще ни настанят - тези, които не са от София, в хотели, а на следващия ден полетът ни ще бъде в 12:30 часа. Тоест днес. През това време тука имаше майки с деца, които непрекъснато плачеха, възрастни хора, болни, дори помолиха да излезем поне въздух да си вземем - никаква реакция".
 
И днешният полет, плануван за 12:30 ч., закъснява, каза Елена Митева. Първоначално е обявен за 18:30 часа, но пътниците получават разнопосочна информация: "Пътниците получават есемеси, че може би полетът ще бъде в 8 часа, но официална информация никой няма".
 
Снощният полет от София за Мадрид на "Райънеър" е бил отменен заради техническа повреда, обясниха по-късно от "Суиспорт" - наземния оператор на летище София, който работи с авиокомпанията. 

Оттам допълват още, че пътниците са били официално информирани и са им били раздадени ваучери за храна и вода. 

По последна информация полетът за Мадрид е планиран за днес в 18:30 ч. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати