Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Блокиращите пътя край Крушаре – "щатни" протестиращи от бургаските шофьорски групи?

Общество

Блокиращите пътя край Крушаре – "щатни" протестиращи от бургаските шофьорски групи?

Снимка:

Участвали са и в други протести

„Няколко дни не бях гледала телевизия (трябваше така да си остане).  И днес виждам новините в сутрешните блокове. Репортерите обясняват, че СОБСТВЕНИЦИ на прасета протестират. А аз виждам на екран момчета от бургаските шофьорски групи наредени на барикадата край Сливен. Не знам дали са виждали живо прасе тези „собственици“, но от протести разбират. Виждах ги в Болярово, на протестите срещу горивата, сега за прасетата…

И навсякъде се обяснява как на хората им е тъжно да убият животинчетата. Ами те затова ги отглеждат – за да ги заколят. Ритуално, с пиене на ракия, слушане на музика, веселба като цяло. Но по Коледа.

Иначе този процес е ужасен. Гадна болест. На стопаните със сигурност им е много тежко“. Това написа общински съветник от Бургас по повод продължаващите протести срещу умъртвяването на животни в Крушаре, цитирана от vevesti.bg. Демонстрантите вече дни наред блокират главния път Сливен-Ямбол.  


Коментари (2)

Zlatina Да момчетата са наистина от бургас и имат група и какво от това.Миналото лято подкрепиха хората които имаха нужда от нас като народ .Както и тази година се наложи пак да се съберем и да продължим борбата за България.Аз също протестирах за горивата за избиването на овцете и ония ден бях в Крушаре.Това че ни пука прави ли ни щатни.Евала на всички будни хора с групи и без групи.Аз нямам прасета нито овце.
07.08.2019 05:20 / Отговор
Николинка Николова Защо трябва да се избиват здрави животни? А трябва да ги унищожават, за да ядем 20 годишното месо, измито с химикали от резерва на САЩ, което пътува към нас, включено в сделката за самолетите! Момчетата край Сливен борете се за правата си! Подкрепям ви!
08.08.2019 08:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив