Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. БНТ с двучасов съботно-неделен блок „Говори сега“ от 11 септември

Общество

БНТ с двучасов съботно-неделен блок „Говори сега“ от 11 септември

Снимка:

Водещ на предаването ще е Мая Костадинова

На 11 септември, събота, БНТ стартира новото предаване – „Говори сега“, с водещ Мая Костадинова, съобщават от телевизията на сайта си. Анализи, коментари и интервюта ще обобщават българските и световни новини от седмицата.

Tематични рубрики ще срещат зрителите с големите спортисти от България и света, ще представят паралел между съвременните обществени събития и еквивалентите им от близкото минало и ще показват успелите българи, които променят света.

Всяка събота и неделя от 17.00 ч. до 19.00 ч., водещата и авторите в предаването ще срещат зрителите с нови и непознати личности, с хората, от чиито действия зависи съдбата на обикновения човек.

„С новия програмен сезон стартираме и първия ни съботно-неделен следобеден блок „Говори сега“. Акценти в него ще са важните събития не само от страната, но и от света, а темите ще са пречупени през различни гледни точки, за да могат зрителите да добият най-изчерпателна информация за случващото се. Радваме се, че журналист с опита на Мая Костадинова е част от екипа на БНТ и ще бъде водещ на съботно-неделния блок „Говори сега“, казва Мариела Драголова, директор „Новини и актуални предавания“ в БНТ.

С тематичните рубрики в „Говори сега“ аудиторията ще се запознава с интересните истории на обикновени и необикновени личности.

Рубрики ще имат Дими Стоянович и Симона Пейчева.

А водещата Мая Костадинова ще разказва вдъхновяващи истории на съвременни успели българи, които с работата и откритията си променят света около нас в рубриката на „Отвъд границите“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още