Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бобокова на луксозна почивка без мъжа си?

Общество

Бобокова на луксозна почивка без мъжа си?

Снимка:

Скандално нашумялата Христина се похвали с гледки от Занзибар, докато Бобоков е в Украйна

Христина Бобокова е изключително активна в социалните мрежи, въпреки смущаващите слухове за нея и обвиненията срещу мъжа ѝ. От профила ѝ в Инстаграм личи, че нищо не може да попречи на Бобокова да демонстрира луксозен начин на живот – снимки на скъпи подаръци, бутикови вина и ски почивки се редуват с изгледи от популярни локации в Занзибар.

ИнстаграмИнстаграм

Интересното в случая е с кого е на почивка фаталната брюнетка? Със сигурност не е със законния си съпруг. Освен ако Бобоков не е нарушил забраната на съда.

ИнстаграмИнстаграм

Само преди няколко дни Специализираният наказателен съд отказа да свали забраната на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков да пътува в чужбина.

Бобоков поиска да падне ограничителната му мярка за напускане на пределите на страната, за да поддържа работните си контакти и да провежда срещи с бизнес партньори от други държави, но според съда това би довело до риск да се укрие.

Такова бе мнението и на държавното обвинение, което определи мярката като необходима. Съдът разреши еднократно кратковременно пътуване на Бобоков до Украйна, отново свързано с бизнеса му, за периода от 28 февруари до 4 март.  


Коментари (1)

Янков Във времена на криза да пускаш снимки на богати трапези от екзотични места е ПРОСТАЩИНА!!!!Въпросната дали е “Мата Хари”или не не е важно.Важно е,че се държи,като мутреса и кара хората да вярват в далаверите на Бобокови даже и да не е вярно всичко....Къде е мъжът й на тая любителка на изкуството ????
01.03.2021 15:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още