Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Борисов: Искаме извънредно положение за месец, за да спрем недисциплинираните хора, които разнасят заразата

Общество

Борисов: Искаме извънредно положение за месец, за да спрем недисциплинираните хора, които разнасят заразата

Борисов: Искаме извънредно положение за месец, за да спрем недисциплинираните хора, които разнасят заразата - Tribune.bg
Снимка:

Мерките у нас от 28 февруари, във Франция ще ги въведат от понеделник, в Германия от днес. Това заяви премиерът Бойко Борисов в НС, където се очаква да бъде гласувано предложението на МС за въвеждане на извънредно положение.

Коронавирусът буквално съсипва света, променя ни и начина на мислене, пътувания, движение, сега ще искам спешен разговор с председателя на ЕК, защото затварянето на границите на Словения, Хърватия, Румъния и Унгария ще препятства транспорта, това ще блокира стопанския живот, добави Борисов, цитиран от БГНЕС.

Нито една държава не е направила нещо, което ние не сме направили. Ще дадем добър знак на народа, че в критични ситуации можем да се обединяваме. Искаме за месец това извънредно положение, то ни е нужно главно за недисциплинирани хора, които разнасят зарази. Тези, които нарушиха забраната, умишлено отидоха да се веселят и след това 14 души са заразени, каза Борисов.
Следобед ще имаме заповед тези работни места, където може от къщи да се покриват, добави Борисов.

Очаквайте подробности!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати