Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Бойко Ноев: МВнР се събуди след празниците, изяде сармите и пуйката и покани Митрофанова

Общество

Бойко Ноев: МВнР се събуди след празниците, изяде сармите и пуйката и покани Митрофанова

Бойко Ноев: МВнР се събуди след празниците, изяде сармите и пуйката и покани Митрофанова - Tribune.bg
БГНЕС

По думите му ДАНС се занимава с кокошки, кметове и крави

МВнР се събуди след празниците, след като си изяде сармите и пуйката, и покани руския посланик у нас Елеонора Митрофанова и вероятно тя ще каже какви са истинските причини за случая с Христо Грозев.

Това коментира бившият министър на отбраната Бойко Ноев пред бТВ за случая с издирването на разследващия журналист. Експертът недоумява каква информация очаква страната ни от Русия, след като Кремъл ни залива непрекъснато с пропагандата си. И добави, че поведението на Русия спрямо България е арогантно и унизително.

По думите му Христо Грозев е бил потърсен от българските институции, а не лично от министър-председателя или президента, или от някой лидер на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за осигуряване, доколкото е възможно, неговата безопасност, тъй като той не се намира в България, заяви Ноев. 

Той допълни, че в Русия има закон, който забранява да се говори истината.

„Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво разследване на руските специални служби в България. Нямаше да има взривовете в Сопот. Грозев е поканен в ЕП, да го поканят в българския парламент. Да направят комисия за ролята на службите на Русия в България. Ще им настръхнат косите. Тогава много хора ще изтрезнеят”, заяви експертът по национална сигурност.

По думите му ДАНС се занимава с кокошки, кметове, крави, пращат го като пожарна команда за случай, които са за МВР. Според него ресурса на ДАНС за разкриване на чужди служби у нас трябва да се удвои или утрои за сметка, които не са им присъщи. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети