Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Напук на Бакалова: Братът на Борислава Йовчева нарече глупости замесването на сестра му в „Барселонагейт”

Общество

Напук на Бакалова: Братът на Борислава Йовчева нарече глупости замесването на сестра му в „Барселонагейт”

Напук на Бакалова: Братът на Борислава Йовчева нарече глупости замесването на сестра му в Барселонагейт - Tribune.bg

Да вземат ДНК от детето ѝ, призова бившият нападател

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев заяви категорично пред „България Днес“, че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване „Барселонагейт“.

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеря ѝ Ема.

„Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме засяга мен неговият имунитет и „Барселонагейт“? Не спират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв начин“, казва Йовчев в разговор пред „България Днес“. Относно това, че съдът е дал разрешение да се вземе ДНК от детето на миската, за да се провери дали действително Бойко Борисов е бащата, Станко заявява:

„Да вземат ДНК, да правят каквото искат. Това мен не ме засяга. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години вече съм си самостоятелен и не сме чак толкова близки. Рядко се чувам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са пълни глупости и изобщо не се занимава“, обясни още 34-годишният бивш нападател.

Думите му отричат напълно твърденията на бившата моделката Ивайла Бакалова, която преди няколко дни беше свидетел по разследването „Барселонагейт“. Тя се яви на разпит в сряда и разкри, че получавала заплахи, но не се страхува за живота си и не искала охрана. Според нея заплахите трябва да са свързани с това какво знаела за къщата в Барселона, а не например заради дейността на обвиняемия ѝ съпруг или стари нейни връзки с опасни личности.

„Мисля, че знам достатъчно. Мисля, че много хора знаят много по този казус, просто може би ги е страх да говорят”, обяви тогава Бакалова. 

Бакалова – поредната заплашвана, но твърди, че знае достатъчно за къщата в Барселона


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати