Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Брутално насилие в София: Младежи бият техен връстник и снимат с телефоните си

Общество

Брутално насилие в София: Младежи бият техен връстник и снимат с телефоните си

Причината за скандала е момиче

Видео с брутално насилие над дете скандализира мрежата. Група от 8 младежи нанасят побой над свой връстник и заснемат гаврата с телефоните си. Случаят е от столичния квартал "Лагера". По информация на Bulgaria ON AIR са задържани две момчета на 14 и 15 години.

3-и януари, около 8 часа вечерта. 8 тийнейджъри бият свой връстник в столичния квартал "Лагера". Насилниците се редуват с юмруци, шамари и ритници, докато не повалят момчето на земята. Всички снимат заедно с телефоните си.

Според неофициална информация на телевизията причината за скандала е момиче. Побоят е нанесен в близост до детска площадка и баскетболно игрище. 

Жертвата е на 13 години и учи в столичното 51-во училище. Пред Bulgaria ON AIR от училищното ръководство разказаха, че след побоя детето е посетило часовете си и е скрило за бруталното нападение. До сега не е участвал в сбивания в училище.

Психологът Калин Гайтанджиев отбелязва, че това е не просто физическо насилие, а и психическо. И може да доведе до много сериозни последствия за жертвата.

Училищен психолог вече е започнал работа с пострадалото дете. Образувано е и досъдебно производство.  


Топ новини

виж още

Актуална тема