Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Четвърти ден в неизвестност - продължавва издирването на 17-годишната Ивана

Общество

Четвърти ден в неизвестност - продължавва издирването на 17-годишната Ивана

Четвърти ден в неизвестност - продължавва издирването на 17-годишната Ивана - Tribune.bg

Четвърти ден продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Момичето е в неизвестност от 22 февруари. Тя е била на училище и е оставила телефона при класната си, а с лед края на часовете си е тръгнала, но не се е прибрала вкъщи.

Родителите й са съобщили в полицията и започна издирване на ученичката от Професионалната гимназия по хранително-вкусова промишленост и технологии. Момичето е облечено със светлорозово яке, дънки и бели маратонки. Тя е слаба, с късо подстригана коса.

Издирват 17-годишно момиче от Дупница

В РУ - Дупница е сформиран оперативен щаб и са предприети незабавни издирвателни действия. Над 200 души - полицаи, жандармеристи, планински спасители, доброволци, доброволното формирование към Община Дупница, горски служители и ловци участват в акцията. Проверяват се горски участъци, вилни зони, изоставени постройки. Търсенето не е спряло и през последните две нощи, като е обходен голям периметър около града и близките села.

В търсенето се включиха и хора с термокамери, но няма никаква следа.

В петък бе намерено якето на момичето на изхода от Дупница към с. Джерман и по следи от него се използват следови кучета.

Момичето е заснето на камери около голям магазин по потник, на които пък личи, че тя се крие от хората. Това навежда на мисълта, че може момичето да се крие някъде.

Ивана има необичайно поведение, посещавала е консултации с психолог и психиатър.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати