Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Чичков „оправи“ Овча купел, тръгна да „оправя“ и страната

Общество

Чичков „оправи“ Овча купел, тръгна да „оправя“ и страната

Чичков оправи Овча купел, тръгна да оправя и страната - Tribune.bg
Снимка:

„Интересно чувство за хумор имате. „Успешен модел за управление“. Хайде нЕма нужда да го пренасяме на национално ниво“, коментира жителка на квартала

Заместник-кметът на „Овча купел“ Георги Чичков “оправи” района, а сега е тръгнал да “оправя” и страната. Това коментират жители на квартала по повод кандидатурата му за депутат, информира ovchakupel.info

Чичков е тръгнал към парламента с мотото „Да  пренесем успешния модел на управление на национално ниво“, което искрено развесели съкварталците му.

„Интересно чувство за хумор имате. „Успешен модел за управление“. Хайде нЕма нужда да го пренасяме на национално ниво“, коментира О. Върбанова.

„Ако съдя по състоянието на „Овча купел“ не се е справил много добре като заместник-кмет”, казва М. Балабанска.

Жители на квартала пък призоваха да се гласува за него, за да се махне от районната администрация.

Други овчакупелци заявиха, че според Чичков успешно управление означава обществени мероприятия за имидж и реклама. Ама каква реклама? И такава не са научили как се прави. И се запитаха дали самият заместник-кмет знае какви са правомощията му.

После призоваха: „Г-н Чичков, покажете успехите на вашето управление като районна администрация, пък после успешно управлявайте и страната“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети