Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Д-р Иван Маджаров: Максимално бързо някой трябва да замести НОЩ

Общество

Д-р Иван Маджаров: Максимално бързо някой трябва да замести НОЩ

Д-р Иван Маджаров: Максимално бързо някой трябва да замести НОЩ - Tribune.bg
Снимка:

Категорично няма данни за това, че вирусът си е тръгнал, каза председателят на БЛС

Аз мисля, че обстановката по отношение на пандемията в Европа, в нашата страна не предполага, че трябва да се лишим от такъв орган, който наблюдава, анализира и да предлага решения, защото категорично няма данни за това, че вирусът си е тръгнал и се връщаме към нормалния си начин на живот. Това заяви пред БНТ председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.

Според него трябва максимално бързо да бъде запълнен този вакуум с друга структура или с нещо, което да вземе решение в тази обстановка.

"Брифингите не са основното нещо, с което се занимава съставът на Щаба. Всъщност се върши много работа между тях и зад тях и тази работа трябва да се поеме от някой", заяви Маджаров.

Според него най-вероятно Министерството на здравеопазването в оставка ще се нагърби с тази задача, но по думите му тя би била непосилна за едно министерство.

"Знаете, че в щаба са включени различни експерти, там се правят и математически модели", каза председателят на БЛС.

Според него, ако временно Министерство на здравеопазването се заеме с тази задача, то трябва да е за кратко и максимално бързо . "Основно да имаме оперативна структура, която да предлага решение", коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

! Мутрата Борисов създава умишлен хаос. Отмъщава си тиквата на хората, че не го харесват. Патологочин случай, болен нарцисист, заради, който ще си плаща цялата държава. Единственото хубаво е, че този престъпник, повече няма да е в политиката, дано скоро го видим в затвора.
16.04.2021 09:49 / Отговор
КАЗА БАБИКЯН-МАЗНАТА РУСКА МУТРА, НАМЪКНАЛА СЕ В ПАРЛАМЕНТА..... .
БАБИКЯН Е РУСКИ ХИБРИД, БЪЛВАЩ НОН СТОП ФАЛШИВИ НОВИНИ В БЪЛГАРСКОТО ПРОСТРАНСТВО.....
КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ - КЪДЕ СА ПАРТНЬОРСКИТЕ НАТОВСКИ И ЦРУ СЛУЖБИ...?
СПАСЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, ЕС И НАТО ОТ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ НА БАБИКЯН, КАПОН, РАДЕВ.....!!!
16.04.2021 09:58
НОЩ...... НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАБОТИ СЪС 165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ, НАХЛУЛИ В НС.... .
ДО ВЧЕРА НОЩ БЕ ОПЛЮВАН ОТ РУМЕН РАДЕВ, ТРИФОНОВ, МАНОЛОВА, БАБИКЯН.....
СЕГА ТЕЗИ 165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ.... ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИТЕ С ОСТАВКА.....
16.04.2021 09:52 / Отговор
Аууу. Точно така е. Чест и почитания към НОЩ, но те няма как да работят с тези, които ги оплюваха, подиграваха и отричаха. Нека новите депутати и новото правителство да започнат да работят, напримир да си съставят нов НОЩ, вместо да създават комисии и да изземват работата на Съд, следствие и прокуратура. Ако, бързо не започнат да работят предвиждам, че скоро българите ще ги подгонят с желание да приложат Крумовите закони върху тях.
16.04.2021 09:58
Да си назначат НОЩ от антивасъри , протестъри , антиковид 19 - такива "дал Господ " в стройните им анти ГЕРБ редици ! Може и Дионисий да включат !
16.04.2021 10:00
Новите варвари няма да си назначават НОЩ. Тяхното ще е първо щаб по чака- рака и всенародното веселие, а после направо погребална агенция.
16.04.2021 10:44
Честито и на вас! В момента виждаме Борисов - една отмъстителна мутра, която пазарува гласове на избори и прави поразии до последно, които струват скъпо в човешки животи.
16.04.2021 10:01 / Отговор
Ха ха Пилота каза на Шипка че няма вирус какво ревете сега
16.04.2021 10:10
Z Ако имаш доказателства, че ГЕРБ е пазарувал гласове, друже, сложи ги в една чанта и бързо ги занеси в Прокуратурата. Ако не го направиш, значи си един най-обикновен клеветник, който няма контрол върху това, което излиза от устата му. Колкото до щаба, това не е нито болница, нито поликлиника, щабът не лекува болни, така че думите ти за човешките животи е леко не на място. Щабът контролираше пандемичната обстановка, според мен, професионално. Време е новите мераклии за властта да си поемат отговорността. Мангъров откога чака да го забележат и назначат на висока службица! Медицинските заведения работят, а ако тези дето знаят, че вирус няма, напълнят болниците и местата свършат, не вини щаба за това. Щабът акъл никому не може да инжектира.
16.04.2021 10:44
Точно така Z цинизъм е, дори отвъд цинизма тези, които погубиха хиляди животи сега да обвиняват Борисов, че не оставя оплютите и изтерзани експерти от НОЩ да бъдат унижавани, командвани и уволнени именно от амебите, които до сега ги саботираха. Народът гласува за Мангъров и Чорбанов, със здраве да си ги ползва.
16.04.2021 10:51

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати