Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Даниел Александров: Хората в Карловско имат нужда от огромна помощ

Общество

Даниел Александров: Хората в Карловско имат нужда от огромна помощ

Даниел Александров: Хората в Карловско имат нужда от огромна помощ - Tribune.bg

„Хората в наводнените райони наистина имат от огромна помощ. Бях на място и помагахме и видях колко са засегнати. Друто е да ти обяснят хората и да видиш болката им. Помагахме в няколко къщи, като хората те посрещат с прегръдка и се разплакват“, сподели двукратният носител на пояса „Никола Петров“ – Даниел Александров от „Неформално с Георги Петков“.

Александров заяви, че отново с голяма група ще се върнат в наводнените райони, от родния му край Дупница също има много доброволци, волейболния клуб „Марек“ също.

Относно стъпването си в политическата кариера, Александров допълни, че и на този тепих може да даде много, защото знае какви са проблеми в българския спорт и може да помогне.

„Смятам, че на този тепих също мога да бъда полезен. Дори може би повече, защото знам от какво се нуждаят състезателите, тъй като до съвсем скоро и аз бях такъв", заяви още Александров.

Запитан какво очаква от предстоящите избори и дали очаква да влезе в парламента, кандидатът за народен представител от ГЕРБ е категоричен, че всичко зависи от хората и техния избор.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети