Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Дъщерята на убитата Теодора Бахлова има съмнения за „чадър“ над обвинения Рагневски

Общество

Дъщерята на убитата Теодора Бахлова има съмнения за „чадър“ над обвинения Рагневски

Снимка:

Дъщерята на Теодора Бахлова има съмнения за „чадър“ над обвинения в убийството й Станимир Рагневски, стана ясно от първия й коментар по случая пред Нова тв. Тя припомня, че Рагневски е дължал пари и имоти на изчезналата брокерка.

„Никой не ми повярва. Защо 10 месеца не провериха имотите на Станимир? Защо не провериха имотите на жена му? Майка ми е била в бидони в техен имот. Категорично има чадър. Аз за това нещо съм пуснала сигнали към нужните институции и ще продължавам да търся истината. Защото за мен това не е цялата истина”, настоява Християна.

Брокерът на недвижими имоти Теодора Бахлова натрупа състояние, а после и огромни дългове към банки и частни съдебни изпълнители, след което изчезна мистериозно, а убийството й беше разкрито наскоро. Отделни части от трупа на жената бяха открити заровени в бургаски гробищен парк.

Случаят с изчезналата брокерка можеше да остане неразкрит, но в началото на август беше намерено разчлененото тяло на 28-годишния Юмер Мехмед, което събуди въпросите за 46-годишната Теодора Бахлова. Така на 26 август криминалистите намират останките на 46-годишната брокерка.

„Как се чувствам? Не чувствам! Празно е. Аз говорех и бях подготвена за това нещо, но като дойде и то по ужасно брутален и гнусен начин, даже не знам дали има епитет, с който да определя това деяние“, признава дъщерята Християна. Тя коментира и действията на обвинения за тежкото престъпление.

„Явно са делили нещо. Иначе бяха приятели. След като мама изчезна, се вайкаше, че едва ли не, тя не ме е обичала, което е напълно нелепо. Че е избягала, че се укрила, това което твърдяха и медиите. Според мои източници по тази версия работеха и МВР”, сподели Християна. Тя признава, че тепърва ще свиква с мисълта, че никога няма да види майка си, освен усмивката й от снимките, но иска жертвата на тежкото престъпление да намери покой.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още