Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Делян Пеевски дари над 1,6 милиона лева за болници в страната

Общество

Делян Пеевски дари над 1,6 милиона лева за болници в страната

Снимка:

Този път депутатът дари 300 000 лв. за болниците в Стара Загора, Пазарджик и Благоевград, както и на лечебните заведения в Гоце Делчев и Разлог

Вълната от дарения за битката с коронавируса и за това здравната система да е подготвена да я посрещне. Във фокуса на големите дарители вече са и болниците в страната. Като най-голям дарител се очертава  депутатът Делян Пеевски, предоставил на лечебни заведения в страната над 1,6 милиона лева през последната седмица, съобщава Канал 3.

След като предостави безвъзмездно за нуждите на големите столични болници над 1,3 млн. лв., депутатът Делян Пеевски продължи дарителската серия.

Този път народният представител дари 300 000 лв. за болниците в Стара Загора, Пазарджик и Благоевград, както и на лечебните заведения в Гоце Делчев и Разлог. Старозагорската болница получи 54 000 лв., болницата в Пазарджик - 48 500 лв., а тази в Благоевград - 46 000 лв. Сумата за нуждите на здравните заведения в Гоце Делчев и Разлог е по 42 500 лв. Пеевски дари и общо 66 500 лв. на други 13 болници у нас.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив