Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Депутат - контактен с Корнелия Нинова- без маска на масово мероприятие за Деня на будителите

Общество

Депутат - контактен с Корнелия Нинова- без маска на масово мероприятие за Деня на будителите

Снимка:

Георги Гьоков, който е контактен с Корнелия Нинова, се е появил на честването на Деня на будителите в Стара Загора без предпазна маска, съобщава BGReporter.info. Той заедно с Галина Господинова, която е общински съветник от БСП са поднесли цветя на паметника на митрополит Методи Кусев.

“Гьоков като депутат е в постоянен контакт с Нинова и постоянно се върти около нея”, коментират запознати с отношенията в червената парламентарна група.

Вероятно Гьоков е бил в контакт и през тази седмица, която завърши в петък с приемането на Нинова в болница.

Вместо да се изолира в неделя, червеният депутат е отишъл неспазвайки правилата на масово мероприятие в Стара Загора, коментират от сайта. Те пишат още, че докато лекарите се борят за поредния човешки живот, така наречения “политически елит” дава пример на обществото ни, че за някои правилата са “досадна формалност”, а самоизолацията - въпрос на някакви първични “вярвания във вируса”. 

На същото място е била и Валентина Бонева – председател на Областния съвет на БСП в града, която по същия начин е демонстрирала неспазване на правилата за носене на маска на открито при струпване на хора на едно място.

Там са били и Гергана Микова областен управител, Иван Върляков – председател на групата съветници от БСП, Иванка Сотирова – зам.- кмет и десетки други случайни хора.  


Коментари (1)

ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ, ВЪН!!................ ГОСПОД ДА СПАСИ БЪЛГАРИТЕ......
НЕВЕРНИЦИТЕ В АДА-КАКВОТО СИ ПОСЯЛ, ТОВА ЩЕ ЖЪНЕШ....
02.11.2020 19:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още