Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Дете падна от стена за катерене в столичен търговски център

Общество

Дете падна от стена за катерене в столичен търговски център

Дете падна от стена за катерене в столичен търговски център - Tribune.bg
Снимка:

Дете падна от стена за катерене в развлекателен детски център в столичен търговски център. Момичето е със счупена ръка, а инцидентът се случва по време на рожден ден.

„В деня, в който празнувахме, имаше още един или два рождени дни. Служител от персонала дойде при мен да ми каже, че едно от децата е паднало лошо и най-вероятно е с фрактура“, обясни Силвия Дончева пред БТВ, която е организатор на тържеството и свидетел на инцидента.

Тя обясни, че когато е влязла в детския център ѝ е била предоставена декларация, която да подпише с имената на децата и телефони и допълни, че инцидентът се е случил само пет минути след влизането в центъра.

„Видях детето да лежи безжизнено на един диван, със замъглен поглед и в големи болки. Оказа се, че детето се е качило необезопасено до края на една от най-високите стени и оттам се е отпуснало на въжето, което е трябвало да го държи, е паднало“, добави Силвия Дончева.

„Извършваме проверка по случая. Това, което знаем със сигурност, е, че няма неизправност на устройството във „Фънтопия“. Инструктажът за безопасност е бил проведен преди влизането на децата в залата. В конкретния случай детето е започнало да се катери без да се закачи за осигурителното устройство“, обясниха от детския център.

Родителите на пострадалото дете ще търсят правата си по съдебен път

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати