Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Диана Димитрова – готова да се подложи на детектор на лъжата

Общество

Диана Димитрова – готова да се подложи на детектор на лъжата

Диана Димитрова – готова да се подложи на детектор на лъжата - Tribune.bg

В обясненията си пред разследващите актрисата твърдяла, че е имала интимна връзка с Вергов, той отрича - били в приятелски отношения

„Готова съм да мина през полиграф! Но ще стигна до истината!“, заявява актрисата Диана Димитрова пред „България Днес“. Тя е шокирана от реакцията на своите колеги и особено колежки в гилдията, които твърдят, че сама се е гримирала така, че да изглежда като насинена от бой.

„Как е възможно такова нещо! Абсурдно и глупаво е! Лекарите от ВМА са категорични, че следите от побоя по лицето ми са истински!“, възмущава се актрисата.

Тя не може да намери отговор и на въпроса как името на човека, който ѝ е нанесъл побоя, е станало достояние на медиите, при положение че тя изобщо не го споменава нито в прословутия си пост от края на миналата година, нито в студиото на бТВ.

В публикацията си във Фейсбук тя показа няколко снимки, на които се виждаха насинените ѝ очи и травми по рамото. Заяви, че не е подала сигнал след случката, но не уточни и кога е станала тя.

От постановлението, което е с дата 1 март, се разбира, че става дума за 14 ноември 2017 г.

Тогава Димитрова и Юлиан Вергов са снимали сериала „Откраднат живот”. В обясненията си пред разследващите Димитрова твърдяла, че е имала интимна връзка с актьора. Той отрича и казва, че били в приятелски отношения. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати