Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Диана Димитрова: От 31 души с изявлението, 20 дори не са били на работа този ден

Общество

Диана Димитрова: От 31 души с изявлението, 20 дори не са били на работа този ден

Диана Димитрова: От 31 души с изявлението, 20 дори не са били на работа този ден - Tribune.bg
Снимка:

Актрисата Диана Димитрова отговори на позицията на технически лица от „Откраднат живот“, че не са били свидетели на физическо насилие.

30 човека от екипа на Откраднат живот: Не сме били свидетели на побой над Диана Димитрова

„Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 31 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден“, отговори актрисата в профила си във Фейсбук.

Тя прилага така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.

„Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023: „ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА“. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип“, уточнява тя.

„Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 „Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак“. Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей „Репарил“ в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)“, обяснява Димитрова и изброява имената на 20 души от екипа, които не са присъствали във въпросния ден, но въпреки това излизат с позиция по случая.

„1. Маргарита Анева - счетоводител

2. Красимира Карачорова - скриптър

3. Елис Вели - гардеробиер

4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент

5. Ирена Дойчинова - гардеробиер

6. Димитър Димитров - режисьор

7. Мариета Спасова - асистент художник костюми

8. Владимир Ковачев - гардеробиер

9. Борис Славков - оператор

10. Добри Христосков - буум оператор

11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера

12. Росица Герасимова - грим и прически

13. Ива Денчева - грим и прически

14. Юрий Цолов - звукорежисьор

15. Катерина Славова - грим и прически

16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера

17. Янко Такев - главен организатор

18. Александър Христов - изпълнителен продуцент

19. Светослав Петров - реквизитор

20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор“

„Единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева, не фигурира в списъка от днес. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални. В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно. Обществената манипулация е подсъдима. Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима“, завършва тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети