Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Димитър Манолов: Очакват ни протести и през 2023 г.

Общество

Димитър Манолов: Очакват ни протести и през 2023 г.

Димитър Манолов: Очакват ни протести и през 2023 г. - Tribune.bg
Снимка:

 „И през 2023 г. ще има протести. Едната причина е затварянето на мини „Марица Изток” – това са ангажименти, които сами си налагаме. Защо – не е ясно.” Това се запита и сам си отговори президентът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов пред „Твоят ден” по NOVA News.

„Тези ангажименти се поемат в нарушение на законодателството. Защо правораздавателните органи не са се намесили”, запита той.

И за доходите ще протестират синдикатите, каза лидерът на КТ „Подкрепа”. Увеличението на цените подгони процесите на инфлацията, хората няма как да не се безпокоят от това, уточни той.

„Опасявам се за либерализацията на цените на тока”, каза той и предвиди, че това също е тема, която може да изведе хората на улицата.

Относно Плана за възстановяване и устойчивост, Манолов каза: „Едни хора поименно в България очакват парите по плана за възстановяване. Тези пари до нас и до вас няма да достигнат, каза Манолов. Идеята на просмукването – когато един от горе вземе парите, те ще стигнат до долу, не е вярна, няма да достигнат до нас”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети