Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Добри Божилов с право на отговор на Стъки

Общество

Добри Божилов с право на отговор на Стъки

Добри Божилов с право на отговор на Стъки - Tribune.bg
Снимка:

Право на отговор на Добри Божилов във връзка с публикуваната от нас новина „Стъки със сигнал до ГДБОП срещу Бабикян за сайтове за фалшиви новини“.

Ето и неговата позиция:

„В разпространена от вашето издание новина, гражданското лице Станислав Недков, известен също като „Стъки“, оповести, че съм съпричастен към сайтове за фалшиви новини, които го злепоставят.

Това е абсолютна лъжа и моля да оповестите това на вашата аудитория. Нямам нищо общо с въпросните сайтове, а мотивите на г-н Недков са очевидно единствено да ме злепостави. Ако просто искаше проверка, щеше да подаде сигнал и евентуалните му подозрения да останат единствено пред очите на разследващите. Но той ползва сигнала, за да застане пред медиите и да атакува моето име.

Допускам, че г-н Недков не е наясно с темата за фалшивите новини. Биографията му не сочи към ИТ компетенция и възможност да провери сам фактите в Мрежата. Поради тази причина, когато той оповести намерението си да подава сигнал, аз му пратих съобщение, в което го уведомих, че греши и посках просто да постъпи мъжки и да има силата да се извини.

Вместо това сега наблюдаваме ескалация на казуса.

Случващото се е само по себе си „фейк“ и тежка дискредитация на името ми. Аз съм новоизрастващ писател, при това - успешен. Още първата ми книга „Задругата“ стана бестселър за 2019 и зае второ място като най-продавана художествена книга в класацията на Хеликон. Втората ми книга – „Заветът“, на полугодието е на 4-от място сред българските автори.

Разбирате какъв авторитет градя в областта на литературата, и изведнъж подобни несъстоятелни обвинения разрушават този труд. Това е нагло, безотговорно, то е пълна гротеска и абсурд.“                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Добри, стига глупости дрънкал Даже и на децата им е ясно, че си част от фейк-машината. Да не говорим, че дори в уикипедия пише: "Божилов е единственият българин, който публично е признал, че е публикувал фалшиви новини. Негов е сайтът „Гъдел Нюз“, който няколко пъти дори бе цитиран от непредпазливи журналисти и политици, които пропуснаха да забележат какво пише в главата му."
В твоя случай се получава крадецът вика - дръжте крадеца.
16.09.2020 11:17 / Отговор
БОЖИЛОВ ДА СИ ВЗЕМЕ ЖЪЛТАТА КНИЖКА И СЪС ЛУМПЕН РАДЕВ КЪМ ПСИХИАТРИЯТА
16.09.2020 13:05
Киро Бизона Ах, такава честност, интелект и искреност извират от всяка пора на лицето на субекта от снимката – с вид, харизма и интелигентност на простинал пор-вдовец, че започваме да се чудим от коя точно страница на учебника по психиатрична патология е избягал! Ем умен, ем па и красив! Кога въпросният индивид ще се подложи на ДНК-тест, за да се види от кои точно добитъци е кръстоска? Чакаме с нетърпение!
16.09.2020 12:04 / Отговор
Джедай Тотю Добри, ама много хора стоят зад теб бре, цървул гурелив нещавен? Като си толкова голям юнак, що не му излезеш на Стъки, с твоето телосложение на желирана пача? На какъв се правиш, тъпанар нещастен? На черешката на тортата? На върхът на сладоледа? На истина от последна инстанция? Или на изтрещял, фрустриран от липсата на внимание, скапаняк? Стъки е завършил философия във Великотърновския университет, а ти какво си завършил? УННС, нали? И като се пенявиш, че си толкова „известен писател“, що не отидеш заедно със Стъки във Великобритания или Щатите? Че да видиш как ще го посрещнат него и колко ще ти обърнат внимание на теб!
16.09.2020 12:38 / Отговор
Гешев Сам си признава https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7187365

Ама в интерес на истината, пише че 2018та е спрял да публикува новини
16.09.2020 14:23 / Отговор
TRENERA Млъкни бе мършо Стъки-мъки. Толкова тъп и елементарен, че си срам за цялата нация. Скрий се както се беше покрил десет години и повече не се показвай. Тапак.
18.09.2020 20:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати